Canon PowerShot A810 negru - 16MPx, zoom optic 5x, filmare HD

Canon
 
Cod produs: 1046852
Canon PowerShot A810 negru - 16MPx, zoom optic 5x, filmare HD
 
 
Compara acest produs cu:
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Canon PowerShot A810 este un aparat foto perfect pentru a fi luat oriunde, ce combina calitatea de top a imaginilor oferita de Canon cu un set de functionalitati simple si usor de folosit, care ofera un sprijin versatil pentru a putea inregistra orice tip de cadru, de la fotografii de familie pana la evenimente in aer liber.

• 16 Megapixeli
• Obiectiv wide-angle de 28mm cu zoom optic 5x
• Filmare HD (720P)
• Smart Auto (32 scene)
• Buton Help


Pentru a descarca manualul - CLICK AICI

• Modelul seriei PowerShot A se bazeaza pe tehnologii de top din domeniul imagisticii dezvoltate de Canon pentru a-i asigura pe utilizatori ca sunt surprinse imagini de exceptie, indiferent de scena si subiect fie ca este vorba de petreceri aniversare ori vacante in familie.

• Pentru a diminua efectul de tremur al camerei, aparatul beneficiaza de tehnicile avansate de stabilizare a imaginii dezvoltate de Canon pentru a asigura obtinerea unor fotografii de calitate. Prin detectarea miscarii si prin combinarea mai multor imagini intr-una, modul Digital IS reduce efectul de blur pentru a obtine imagini bine definite.

• Asigurandu-si utilizatorii ca nici un moment important din viata lor nu va fi pierdut, fie primii pasi facuti de un copil sau primul sarut, aparatul poate sa inregistreze filme HD (720p) la simpla apasarea a butonului dedicat Movie Record.
Pentru fotografii amuzante si fara efort, modul Smart Auto detecteaza 32 de scene diferite, putand fi accesat rapid din orice mod de inregistrare prin apasarea noului buton Auto. Acesta asigura utilizatorii ca pot experimenta diferitele setari ale camerei si reveni inapoi la modul Smart Auto prin simpla apasare a unui buton. Face Detection Technology usureaza fotografierea prietenilor sau a familiei prin focalizarea automata a fetelor din cadru si ajustarea expunerii pentru a se asigura ca tonurile de piele sunt cele naturale.

• Pentru persoanele care doresc sa invete mai mult despre functionalitatile si modurile de fotografiere, aparatul este echipat cu buton Help ce aduce rapid un set de instructiuni pe ecran. Discreet Mode, un mod introdus de Canon ce elimina sunetele emise de camera si blit, perfect pentru a putea fotografia subtil, fara a atrage atentia atunci cand este impusa discretia sau atunci cand fotografierea cu blit este inoportuna.

• Este usor sa fii creativ, iar acest lucru se datoreaza in mare parte modurilor Creative introduse de Canon. Prin apasarea unui buton, utilizatorii pot face fotografii cu efecte creative diferite.

AJ6180B002AA


-#Aparate Foto Compacte#Canon#Canon PowerShot A810 negru - 16MPx, zoom optic 5x, filmare HD#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto