Canon Pixma MG8150 - Multifunctional A4 - RS1040271 Resigilat

Canon
 
Cod produs: RS1040271
Canon Pixma MG8150 - Multifunctional A4 - RS1040271
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Detalii resigilat:

Produs scos din fabricatie. A fost expus in magazin. Prezinta urme de utilizare.


Detalii produs:

Multifunctionala Wi-Fi cu performante superioare, asigura o imprimare excelenta in tonuri de gri si color, la calitate de laborator foto, cu sistem tactil inteligent simplu de utilizat si scaner CCD de 4800 dpi, capabil sa scaneze filme de 35 mm.

Caracteristici

• Sistem tactil inteligent cu operare ghidata de lumina
• Scaner CCD de 4800 dpi cu scanare de film de 35 mm
• 6 cartuse separate de cerneala cu cerneala gri
• 9600 dpi, 1 pl; o fotografie de 10x15 cm in 20 de secunde
• Functie Full HD Movie Print
• Viteza ISO ESAT de 12,5/9,3 ipm monocrom/color
• Ethernet si Wi-Fi
• Imprimare automata fata-verso si imprimare directa pe disc
• ChromaLife100+Imprimare rapida la calitate exceptionala
Capul de imprimare FINE de la Canon, cu picaturi de cerneala de 1 picolitru, ofera o rezolutie de imprimare de 9600x2400 dpi, pentru fotografii color cu un nivel uimitor al detaliilor si imagini monocrome fara granulatie. O fotografie uimitoare de 10x15 cm este imprimata în aproximativ 20 de secunde*. PIXMA MG8150 ofera viteze, masurate în sistem ISO ESAT, de 12,5 ipm pentru documentele monocrome si de 9,3 ipm pentru documentele color.

Navigare rapida si usoara
Pentru a oferi utilizatorului experiente fundamentale, noul sistem tactil inteligent de la Canon asigura o operare intuitiva si usor de urmarit de la panoul tactil, ghidata de lumina, suprafata eleganta a corpului PIXMA având integrat un afisaj TFT de 8,8 cm.

Functie Full HD Movie Print
Capturati amintiri transformând momentele din filmele înregistrate cu camera digitala Canon în imprimate frumoase cu functia de imprimare Full HD Movie Print de la Canon. Redati pur si simplu filmul utilizând software-ul Full HD Movie Print de la Canon si întrerupeti redarea pentru a captura unul sau mai multe cadre pentru imprimare.

6 cartuse separate de cerneala
Cu 6 cartuse separate de cerneala, înlocuiti numai cartusul epuizat. Un cartus separat cu cerneala gri este furnizat pentru obtinerea unor imprimate monocrome neutre, de calitate profesionala, precum si a unor gradatii tonale mai bune la imprimarea color.

Scanarea filmelor de 35 mm
Scanati filme la o rezolutie de pâna la 4800 x 9600 dpi utilizând scanerul CCD de înalta calitate. Scanerul cu LED alb reflectiv are un timp de încalzire zero si asigura scanarea fotografiilor, documentelor si obiectelor 3D la o calitate superioara.

Partajati imprimanta PIXMA
Imprimanta PIXMA MG8150 este excelenta pentru partajare. Conectati-o usor la o retea cablata sau wireless.

Gestionare avansata a suporturilor materiale
Cu alimentarea cu hârtie pe 2 cai, puteti încarca simultan mai multe tipuri de hârtie si puteti de asemenea imprima direct pe discuri DVD, Blu-ray® si CD-ROM compatibile. Functia de imprimare automata fata-verso faciliteaza imprimarea documentelor pe ambele fete ale hârtiei.

Software inteligent
Easy-WebPrint EX permite decuparea si combinarea cu usurinta a informatiilor de pe mai multe pagini Web. Easy-PhotoPrint EX ofera machete simple pentru imprimarea fotografiilor sau calendarelor si dispune de o functie de cautare pe Flickr® pentru gasirea de imagini adecvate disponibile public.

CREATIVE PARK PREMIUM este un serviciu online care va permite sa descarcati fotografii si ilustratii realizate de fotografi si artisti recunoscuti la nivel international pentru a crea imprimate profesionale, felicitari si altele. Accesul este permis numai daca aveti instalate cerneluri Canon originale**.

Fotografii frumoase, de durata
Sistemul ChromaLife100+ furnizeaza fotografii frumoase, cu durata mare de viata. Utilizarea PIXMA MG8150 cu cerneluri si hârtie fotografica originala Canon face posibila pastrarea amintirilor o viata întreaga***.

* Consultati specificatiile
** Necesita conexiune la Internet
*** Consultati site-ul www.canon-europe.com/chromalife100 pentru detalii suplimentare
-#Imprimante foto A2/A3/A4#Canon#Canon Pixma MG8150 - Multifunctional A4 - RS1040271#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto