Canon Pixma MG6650 alba - Multifunctional A4 Wi-Fi

Canon
 
Cod produs: 125022446
Canon Pixma MG6650 alba - Multifunctional A4 Wi-Fi
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Canon Pixma MG6650 este o multifunctionala A4 menita sa va ajute sa va exprimati creativitatea. Aceasta multifunctionala de inalta performanta dispunde de 5 cartuse de cerneluri, ce ofera imprimari de calitate superioara si un scanner cu o rezolutie excelenta. Functia Wi-Fi integrata faciliteaza o imprimarea direct de pe dispozitive inteligente si din cloud.


• Conectati-va, imprimati, copiati si scanati asa cum doriti, cu multifunctionala Wi-Fi de inalta performanta

• Experimentati libertatea creativa a imprimarii si scanarii din cloud cu PIXMA Cloud Link

• Fiti pregatiti sa imprimati si sa scanati fara efort de pe dispozitive inteligente cu NFC, utilizand PIXMA Touch & Print

• Creati imprimari rapide de inalta calitate pe care veti fi mandri sa le expuneti

• Schimbati doar cerneala care se epuizeaza, gratie celor 5 cerneluri individuale

Caracteristici:

Multifunctionala de inalta performanta
Exprimati-va creativitatea la imprimare. Companionul ideal al camerei, aceasta multifunctionala de inalta performanta conectata, pentru acasa are totul: un sistem avansat cu 5 cerneluri, optiuni de imprimare, copiere, scanare rapida si acces la cloud. Proiectata pentru a fi partajata wireless in casa si utilizata de la distanta cu dispozitive mobile, puteti, de asemenea, sa va imprimati usor fotografiile direct de pe carduri de memorie si camere wireless compatibile.

Conectata la cloud Accesati direct din cloud. Bucurati-va de libertatea de a imprima si a scana de pe internet, direct de pe ecranul imprimantei. Cu tehnologia PIXMA Cloud Link imbunatatita, puteti sa imprimati fotografii in cateva secunde de pe Facebook, Twitter si din albume foto online, sa imprimati/scanati documente in servicii de tip cloud precum Google Drive, OneDrive si Dropbox si chiar sa atasati si sa trimiteti fisierele/imaginile scanate direct prin e-mail – toate acestea fara a utiliza un calculator.

Compatibilitate cu smartphone si tableta
Smartphone-ul dvs. este pregatit si la fel este si aceasta imprimanta. Pur si simplu descarcati aplicatia PIXMA Printing Solutions de la Canon pentru smartphone-ul sau tableta dvs. Utilizand aplicatia puteti accesa direct serviciile de tip cloud. Puteti chiar verifica starea imprimantei, manualul sau nivelurile de cerneala in timp real, prin Wi-Fi sau internet. Pentru a completa optiunile de conectivitate mobila, sunt acceptate, de asemenea, Apple AirPrint si Google Cloud Print.


CH9539B026AA


-#Imprimante foto A2/A3/A4#Canon#Canon Pixma MG6650 alba - Multifunctional A4 Wi-Fi#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto