Canon Pixma MG2250 - Multifunctional A4

Canon
 
Cod produs: 125003186
Canon Pixma MG2250 - Multifunctional A4
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Canon PIXMA MG2250 este o imprimanta multifunctionala foarte compacta, eleganta si uror de utilizat ideala pentru acasa.

Multifunctionala cu imprimanta, scaner si copiator, cu un design FastFront compact si elegant. Software pentru imprimarea inteligenta de pe Web, precum si optiunea de organizare si imprimare a fotografiilor, chiar si de pe Facebook.

• Multifunctionala compacta: imprimare, copiere si scanare
• Imprimare rapida a documentelor si fotografiilor
• Imprimare facila si eficienta de pe Web
• Imprimati mai mult cu cernelurile XL optionale
• Software My Image Garden
• Aplicatie pentru imprimarea fotografiilor de pe Facebook
• Setari de pornire si oprire automateMultifunctionala compacta si eleganta pentru acasa.
Multifunctionala cu imprimanta, scaner si copiator, cu un design FastFront compact si elegant. Software pentru imprimarea inteligenta de pe Web, precum si optiunea de organizare si imprimare a fotografiilor, chiar si de pe Facebook.

Multifunctionala compacta si eleganta
Ideala pentru imprimare, scanare si copiere zilnica, aceasta multifunctionala de mare viteza dispune de sistemul de cartuse FINE de inalta calitate. Cu un design FastFront compact si elegant, aceasta ocupa un spatiu minim, cu incarcarea hartiei si inlocuirea cartusului de cerneala fara efort.

Reduceti costurile cu cerneala
Cartusele XL FINE asigura un numar semnificativ mai mare de pagini imprimate si o perioada mai lunga intre schimburi – ideal pentru imprimari frecvente. Imprimati mai mult cu mai putine costuri cu ajutorul cartuselor rentabile XL cu o economie de pana la 50% pe pagina in comparatie cu echivalentele lor standard.

My Image Garden
Software-ul unic, care dezvaluie experienta PIXMA completa, cu solutii de organizare si imprimare a fotografiilor dvs., precum si de scanare si accesare a serviciilor online. Functiile avansate precum recunoasterea fetei faciliteaza cautarea fotografiilor de pe PC-ul dvs., chiar si pe cele de mult uitate, si utilizarea lor pentru a crea colaje noi si atractive de imprimat.

Imprimati fotografii de pe Facebook
Creati un colaj atractiv cu momente memorabile imprimand imaginile dvs. si ale prietenilor dvs. direct de pe Facebook. Selectati o fotografie sau un set de mai multe fotografii si compilati-le intr-un colaj frumos, utilizand aplicatia Print Your Days de la Canon.

Imprimare rapida la domiciliu
Cu viteze A4 ISO ESAT de 8,4 ipm monocrom/4,8 ipm color si o capacitate de imprimare a fotografiilor de 10x15 cm fara margini in aprox. 44 de secunde, aproape ca nu mai trebuie sa asteptati deloc pentru imprimarea fotografiilor si a documentelor.

Imprimare inteligenta de pe Web
Functia Auto Clip din plug-in-ul Easy-WebPrint EX simplifica imprimarea exclusiv a ceea ce aveti nevoie de pe Web. De asemenea, puteti decupa informatiile selectate de pe mai multe pagini Web pentru a le imprima pe o foaie de hartie sau pentru a le salva in format PDF.

Economisiti energie
Functia de oprire automata opreste automat imprimanta dupa un interval de timp stabilit, permitand economisirea energiei. Pentru confortul dvs., functia de pornire automata reporneste imprimanta cand incepeti sa imprimati.

Imortalizati momente din filme
Optiunea Full HD Movie Print va permite sa imprimati fotografii de calitate din filmele realizate cu aparatul digital sau cu videocamera Canon. Puteti selecta si imprima cadre individuale sau, pentru efecte si mai puternice, puteti reuni mai multe cadre intr-unul singur.

Specificatii:


• Imprimanta
Format: A4
Tehnologie: Inkjet
Mod tiparire:Color, Monocrom
Viteza de copiere color: 30 ppm
Viteza de printare color: 4.8 ipm
Viteza de printare alb/negru: 8.4 ipm
Rezolutie printare: 4800 x 1200 dpi
Cartuse compatibile: PG-540, PG-540XL, CL-541, CL-541XL


• Scanner
Rezolutie scanner: 1200 x 2400 dpi (optic)
Tip scanner: CIS, Flatbed
Adancime culoare : 24bit, 8 biti nuante de gri
Aria maxima de scanare: 216 x 297 mm

Dimensiuni echipament: 449 x 304 x 152 mm
Sistem de operare: Microsoft Windows 7, Vista, XP, Mac OS X 1-.5.8 - 10.8

Putere consumata: 11 W
Greutate echipament: 5.3 Kg
Caracteristici ecran LCD: Afisaj LED cu 7 segmenteCANMG2250


-#Imprimante foto A2/A3/A4#Canon#Canon Pixma MG2250 - Multifunctional A4#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto