Canon LEGRIA Mini X negru

Canon
 
Cod produs: 125010260
Canon LEGRIA Mini X negru
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Canon LEGRIA Mini X negru este o camera video dedicata utilizatorilor care vizeaza partajarea continutului foto si video pe retelele sociale. Cu dimensiuni foarte compacte, LEGRIA Mini X foloseste un obiectiv fisheye cu diafragma f/2.8.

Canon LEGRIA mini X cu Wi-Fi oferă sunet clar la calitate de CD şi un interval dinamic larg. Combinaţia unică dintre obiectivul ultra-grandangular, suportul încorporat şi ecranul LCD cu unghi variabil vă oferă posibilitatea de a crea filme care se aud la fel de bine pe cât se văd.


• Filmare Full HD 1920 x 1080p
• Senzor CMOS 12.8 Mpx
• Sistem Canon HS
• Procesor de imagine DIGIC DV 4
• Slot SD/SDHC/SDXC
• Wi-Fi incorporat
• Functie de Streaming Live
• Obiectiv Fisheye f/2.8
• Formate: AVCHD & MP4
• Ecran LCD capacitiv tactil rabatabil 2.7"
• Intrare microfon si iesire casti


Sunet profesional
Urmăriţi filme care se aud la fel de bine pe cât se văd cu funcţia audio avansată. Microfonul stereo de mari dimensiuni încorporat cu raport semnal/zgomot ridicat şi intervalul dinamic mai larg reduc semnificativ fâşâitul şi electricitatea statică şi reproduc clar o gamă mai variată de sunete joase şi ridicate. Înregistrarea PCM Linear asigură sunet necomprimat captivant, surprinzând sursele de sunet cu calitatea perfectă a unui CD.

Nu pierdeţi nimic
Lărgiţi perspectiva şi surprindeţi mai mult din fiecare scenă folosind obiectivul ultra-grandangular cu unghi de vizualizare de 160° pentru filme Full-HD şi de 170° pentru imagini statice. Cu un aspect compact unic, LEGRIA mini X este extrem de uşor de transportat - pentru a o putea avea la îndemână oriunde.

Încadraţi-vă în imagine din orice unghi
Poziţionaţi-vă uşor în cadru şi filmaţi dintr-o gamă largă de unghiuri folosind ecranul tactil inovator cu unghi variabil de 6,8 cm (2,7”) - rabataţi-l cu imaginea subiectului către dvs. şi puteţi vedea în direct ceea ce filmaţi. Folosind suportul încorporat unic puteţi înclina LEGRIA mini X până la maximum 60°, obţinând o serie de perspective de filmare şi reducând necesitatea de a folosi un trepied. Închideţi suportul sau deschideţi-l după caz.

Conectaţi prin Wi-Fi
Prezentaţi-vă creativitatea fără efort pe reţele de socializare prin Wi-Fi. Bucuraţi-vă de monitorizare de la distanţă pentru a vedea ce se întâmplă acasă atunci când sunteţi plecat folosind smartphone-ul sau tableta prin conexiune Wi-Fi şi prin aplicaţia gratuită €„CameraAccess Plus”. LEGRIA mini X este compatibilă şi cu camera panoramică CT-V1, care oferă panoramare orizontală la un interval de 200° şi care se poate controla de pe dispozitivul mobil prin internet.

Calitate excepţională a imaginii
Bucuraţi-vă de filme Full HD şi de imagini statice cu sistemul HS de la Canon. Un senzor CMOS de 12,8 MP şi procesorul puternic DIGIC DV4 asigură imagini la calitate superioară în orice situaţie. Suportul pentru AVCHD (50i) şi MP4 (25p) înseamnă că puteţi selecta cel mai bun format pentru fluxul dvs. de lucru.

Prim-planuri stabile
Folosiţi comanda tactilă simplă pentru a comuta între imagine superangulară şi prim-plan, pentru a conferi filmelor un aspect convenţional, reducând câmpul de vizualizare cu 64°. Stabilizatorul de imagine din modul prim-plan reduce tremurul camerei, oferindu-vă imagini stabile cu camera în mână.

Rabataţi-o cum doriţi
Filmaţi cu camera în poziţie normală sau inversă şi funcţia de detectare a orientării mută automat imaginea în poziţie normală - oferindu-vă şi mai multă flexibilitate la filmare. Verificaţi-vă tehnica în modul de redare a imaginii în oglindă, care întoarce imaginea pe orizontală.

Control audio manual
Reglaţi nivelul de intrare direct cu selectorul de nivel al microfonului şi configuraţi setările, cum ar fi modurile direcţionale şi răspunsul în frecvenţă, toate în cadrul camerei Un terminal pentru microfon extern vă permite extinderea suplimentară şi suportă înregistrare combinată cu microfonul încorporat.

Eliberaţi-vă creativitatea
Înregistrarea lentă şi rapidă permite încetinirea filmării la 1/4x sau accelerarea la 4x. Înregistrarea la anumite intervale permite crearea unui efect de redare accelerată, făcând filmele chiar mai atrăgătoare.
9114B004AA


-#Camere Video Compacte#Canon#Canon LEGRIA Mini X negru#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto