Canon Legria HF G25 - camera video semi-profesionala

Canon
 
Cod produs: 125003314
Canon Legria HF G25 - camera video semi-profesionala
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Proiectata pentru pasiunea creativa a operatorilor experimentati, camera LEGRIA HF G25 include functii si optiuni de nivel profesional, precum si comenzi manuale complexe pentru filme Full HD de exceptie.


• Obiectiv video Canon HD (zoom 10x, wide 30,4 mm, f/1,8)
• Senzor 1/3" Canon CMOS Pro Full HD
• Sunet profesional
• Memorie interna 32 GB; 2 sloturi SDXC
• Control manual total
• Ecran LCD tactil de 3,5" (8,8 cm), 922000 puncte
• Focalizare automata instantanee; Detectarea fetei
• Stabilizator de imagine optic
• Conversie HD-SD


Obiectiv video HD grandangular de 30,4 mm
Tehnologia obiectivului video HD profesional de la Canon inglobeaza un obiectiv wide 30,4 mm, cu diafragma maxima f/1,8, zoom optic 10x si diafragma cu 8 lamele, pentru efecte de defocalizare cu aspect natural.

Senzor Canon HD CMOS Pro
Senzorul HD CMOS Pro de 2,07 MP - proiectat si creat pentru camere video profesionale - capteaza imagini Full HD la rezolutie nativa de 1920x1080. Zona de captare a luminii este mai mare decat a unui senzor CMOS conventional, pentru un interval dinamic mai larg si performante mai bune la lumina redusa.

• Selectarea Scenei Audio
Selectarea Scenei Audio va permite sa selectati unul dintre cele 5 moduri scena iar setarile audio sunt optimizate automat pentru a se potrivi scenei unde filmati. Indiferent daca va aflati la un speech la nunta sau la un concert, va puteti bucura de o inregistrare audio realista.

Memorie de 32 GB, plus 2 sloturi SDXC
Imaginea video Full HD AVCHD se inregistreaza la maxim 24 Mb/s in memoria flash incorporata de 32 GB - cu o capacitate de peste 12 ore de inregistrare. Cele doua sloturi de carduri SDXC si comutarea inregistrarii (Relay Recording) asigura capacitate suficienta pentru cele mai ambitioase proiecte de film.

Control creativ total
Un inel de focalizare al obiectivului va ofera control precis la focalizarea manuala, iar un selector rotativ cu functii asignabile permite controlul functiilor, precum deschiderea diafragmei, timpul de expunere si amplificarea. Functiile de asistare pentru inregistrare profesionala includ marirea, evidentierea si modelele zebra.

Ecran tactil de 8,8 cm, de inalta rezolutie
Ecranul LCD tactil de 8,8 cm, de inalta rezolutie, cu 920 de mii de puncte, este optimizat pentru inregistrare HD si asigura o acoperire de 100% a scenei. Vizorul color, retractabil se adauga la optiunile de incadrare.

Focalizare automata instantanee; Detectarea fetei Focalizarea automata instantanee asigura focalizare rapida si precisa pentru calitate HD perfecta. Detectarea fetei optimizeaza automat setarile camerei video pentru portrete perfect focalizate si expuse.

Stabilizator optic de imagine
Stabilizatorul optic de imagine avansat asigura filmare uniforma si stabila de fiecare data. Modul Dinamic stabilizeaza imaginile in miscare, pe cand IS motorizat ofera imagini stabile pentru inregistrarile cu teleobiectiv.

Filtre cinematografice creative
Insufletiti-va creativitatea cu filtrele incorporate pentru un aspect cinematografic. Alegeti dintre cele 8 filtre reglabile de gradare a culorilor pentru a captura scena perfecta, cu aspect de film. Filmati progresiv la 25 de cadre complete pe secunda pentru o tenta mai cinematografica.

Partajare si incarcare usoare
Conversia HD-SD din camera permite convertirea filmelor la definitie standard, gata de incarcare si partajare pe Web.

AD8063B004AA


-#Camere Video Semi-Profesionale#Canon#Canon Legria HF G25 - camera video semi-profesionala #-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto