Canon Ixus 190

Canon
 
Cod produs: 125033091
Canon Ixus 190
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Canon Ixus 190 este un aparat compact ultrasubtire si usor de utilizat ce iti ofera imagini la o rezolutie mare. Trebuie doar sa incadrati si prin simpla apasare a butonului veti suprinde fiecare moment important intr-un mod cat mai creativ.

Ixus 190 surprinde momentele la o calitate impresionanta de 20 de megapixeli, precum si filme in format HD de 720p, avand zoom optic puternic ce va ofera libertatea de a va apropia de detalii. IXUS 190 este dotat cu un zoom optic de 10x care se retrage in carcasa si este atat de compact incat poate fi tinut intr-un buzunar sau intr-o geanta, in timp ce ZoomPlus digital dubleaza intervalul de zoom, ideal pentru realizarea acelor fotografii dificile in care incercati sa pastrati rezolutia la valoare maxima.

Pentru a va ajuta sa surprindeti fiecare prieten, ruda sau scena in cea mai buna lumina, noua functie Easy Auto a modelelor IXUS selecteaza automat cele mai bune setari pentru dumneavoastra si blocheaza butoanele pentru a va ajuta sa evitati apasarea acestora din greseala. Pentru si mai multa usurinta, Auto Zoom selecteaza in mod inteligent cea mai buna incadrare pentru fotografii si filme, toate in functie de numarul de persoane din fotografie.

La fiecare actionare a butonului declansator, Stabilizatorul de Imagine Inteligent Canon contribuie la obtinerea unor imagini clare, cu neclaritati minime. Opt moduri se adapteaza constant la scena care este suprinsa in momentul respectiv, cand folositi un trepied pentru panoramare, atunci cand fotografiati un copil alergand, in timp ce Dynamic IS asigura calitatea atunci cand realizati filme.

O noutate pentru acest model este butonul Data, care adauga data si ora pe fiecare imagine, ca un memento vizual pentru fiecare moment special pe care l-ati surprins. Au trecut zilele de editari indelungi si incarcari lente; puteti partaja cu usurinta fotografiile ocazionale direct pe retelele sociale, datorita functiei Wi-Fi inclusa sau prin alaturarea aparatului foto si a telefonului dumneavoastra, pentru a realiza o conexiune wireless automata, datorita Dynamic NFC.


Suficient de mica si de eleganta pentru a fi transportata oriunde, aceasta camera IXUS multifunctionala de 20 de megapixeli cu Wi-Fi, zoom optic 10x si Stabilizator de imagine inteligent va permite sa incadrati si sa fotografiati, obtinand rezultate exceptionale de fiecare data.

  • Camera IXUS simpla si compacta va insoteste pretutindeni
  • Filme HD superbe la atingerea unui buton
  • Conectati-va, partajati si fotografiati de la distanta cu usurinta
  • Bucurati-va de cele mai bune momente cu rezultate uimitoare
  • Exprimati-va creativitatea, doar incadrand si fotografiind
Stil in format de buzunar
Camera IXUS ultra-subtire si eleganta este usor de transportat oriunde mergeti si dispune de un obiectiv flexibil grandangular de 24 mm cu zoom optic de 10x si de functia 20x ZoomPlus; prin urmare, puteti sa capturati cu usurinta fiecare moment, indiferent de distanta, in fotografii si filme de o calitate superba. Functia de zoom automat va ajuta sa selectati cea mai buna incadrare la atingerea unui buton.
Filme HD instantaneu
Este antrenant si simplu sa creati filme extraordinare. Cu o singura atingere de buton, puteti realiza filme HD (720p) in format MP4 extraordinare, fara efort. Experimentati versatilitatea creativa a realizarii filmelor cu zoom optic si bucurati-va in continuare de rezultate stabile si clare datorita Stabilizatorului dinamic de imagine.
Conectati-va si partajati
Conectati-va la dispozitivul inteligent compatibil cu o singura atingere utilizand Wi-Fi cu Dynamic NFC si bucurati-va de partajare si transfer usoare cu ajutorul aplicatiei Canon Camera Connect. Surprindeti fotografii de grup superbe sau selfie-uri cu fotografiere prin wireless de la distanta de pe dispozitivul dvs. inteligent. Utilizati butonul Wi-Fi pentru o scurtatura rapida si usoara la functiile Wi-Fi.
Rezultate uimitoare
Bucurati-va de imagini detaliate de o calitate exceptionala, ideale pentru crearea unor materiale imprimate uimitoare, la dimensiunea unui poster, datorita celor 20 megapixeli si a procesarii DIGIC 4+. Un stabilizator de imagine optic inteligent asigura fotografii clare si filme stabile in orice situatie, in timp ce ecranul LCD de 6.8 cm (2.7") permite vizualizarea si partajarea cu usurinta.
Creativitate fara efort
Nu trebuie decat sa incadrati si sa fotografiati pentru a realiza fotografii sau filme extraordinare la simpla apasare a butonului Auto, care permite modului Inteligent automat sa preia controlul si sa aleaga setarile perfecte ale camerei in locul dvs. Exprimati-va creativitatea jucandu-va cu fotografiile sau filmele si utilizand o gama de filtre creative, precum Ochi de peste, Miniatura si Camera de jucarie.
Specificatii tehnice


-#Aparate Foto Compacte#Canon#Canon Ixus 190#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto