Canon imagePrograf PRO-4000

Canon
 
Cod produs: 125026019
Canon imagePrograf PRO-4000
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
PRO-4000 este o imprimanta de mari dimensiuni, cu un sistem de imprimare cu 12 cerneluri ce permit reproducerea perfecta si deplina a claritatii si texturii fotografiilor facute cu camere foto Canon EOS. Multumita tehnologiei unice de tip input-output si functiei Crystal-fidelity de la Canon, fotografiile sunt la fel de bine definite, odata imprimate, precum erau in momentul in care au fost surprinse.

Imprimanta utilizeaza noua cerneala cu pigmenti LUCIA PRO, pentru a raspunde cerintelor celor mai critici fotografi si artisti grafici, precum si cerneala transparenta Chroma Optimiser, pentru imbunatatirea performantei de imprimare pe hartie lucioasa.

Cu ajutorul puternicului mecanism L-COA PRO, capabil de a procesa cu usurinta volume mari de informatii si imagini de inalta rezolutie, noile aparate permit imprimarea la calitate poster cu o viteza de doua ori mai mare decat a modelelor imagePROGRAF cu 8 culori. Conectivitatea completa si functionalitatea Wi-Fi asigura o productivitate optima pentru medii de lucru aglomerate.

Canon PRO-4000 ImagePrograf dispune de tehnologia unica dual roll de la Canon, pentru suportul alimentarii continue cu hartie si preluarea continua a hartiei imprimate, iar imprimarea directa de pe stick-ul USB de memorie permite o imprimare rapida si simpla. Seria imagePROGRAF PRO este imbunatatita si mai mult prin noul cap de imprimare de precizie, lat de 3.25 cm, si prin rezervoarele de cerneala de mare capacitate, pentru imprimari rapide si fara intreruperi.


Latime material tiparit: 1118mm
Technologie: Bubblejet
Numar de cerneluri: 12
Rezolutie: 2400 x 1200 dpi


imagePROGRAF PRO-4000
Pentru o calitate fotografica excelenta, imprimanta imagePROGRAF PRO-4000 poate genera imagini de pana la 44 inci, cu o calitate optima a imprimarii si cu o viteza si fiabilitate excelente.
  • Utilizand cele 12 cerneluri LUCIA PRO, culorile sunt mai bogate si nuantele de negru sunt mai intense, avand ca rezultat materiale imprimate care reproduc cu fidelitate imaginile.
  • Un nou cap de imprimare cu latimea de 1,28 inci permite o imprimare mai rapida si mentine o calitate inalta a imprimarii.
  • Unitatea optionala cu rola dubla permite alimentarea continua cu hartie sau preluarea automata a materialului imprimat.
  • Un design atractiv, cu componente hardware de culoare neagra, cu o linie rosie accentuata, care denota legatura cu camerele digitale Canon EOS.
  • Design ergonomic, cu o suprafata plana a partii de sus, pentru verificarea imprimarii si cu un panou operational cu ecran LCD tactil de 3,5 inci.
  • Imprimare rapida si usoara a formatelor de fisier PDF si JPEG, direct de pe stickul de memorie USB.
  • Functionalitate Wi-Fi, pentru conexiune usoara si configurare rapida la retelele wireless.
  • Consecventa garantata a culorilor intre lucrari si diferite locatii de productie.
  • Rezervoare de cerneala de mare capacitate, care pot fi inlocuite din mers, pentru o imprimare fara intreruperi.
  • Plug-inul Print Studio Pro va permite sa imprimati fara efort din programe software de editare profesionale, precum Adobe Lightroom, Adobe Photoshop si aplicatia Digital Photo Professional de la Canon.
Specificatii
Cerneala pe baza de pigmenti LUCIA PRO
Cerneala pe baza de pigmenti LUCIA PRO a fost creata recent pentru seria imagePROGRAF PRO, pentru a asigura imprimarea cu o gama variata de culori, cu o expresie de culoare excelenta, cu o reproducere de calitate superioara a zonei intunecate, cu o granularitate redusa si cu caracteristici adecvate imprimarii pe hartie lucioasa.

Cap de imprimare de precizie avanasata
Noul cap de imprimare integrat in seria imagePROGRAF PRO cu 12 culori permite o imprimare si mai rapida, cu o calitate exceptionala a materialului imprimat. Cu o latime compacta, de 1,28 inci, permite picurarea eficienta si foarte precisa a cernelii, fara abateri.
Motor de procesare a imaginii
Imprimantele din seria imagePROGRAF PRO sunt prevazute cu un motor de procesare reproiectat: L-COA PRO. Acesta combina cei mai recenti si mai avansati algoritmi Canon de prelucrare a imaginilor cu un circuit integrat de data recenta, specific aplicatiei (ASIC) pentru procesarea de imagini de inalta rezolutie si date, asigurand o calitate excelenta a imprimarii, la viteze ridicate.

Platforma rigida, pentru calitate optima
Imprimantele din seria imagePROGRAF PRO sunt prevazute cu o platforma mecanica complet noua. Structura deosebit de inovatoare a sasiului este prevazuta cu un cadru de o exceptionala rigiditate, care poate mentine o distanta precisa intre capul de imprimare si suport, eliminand practic oscilatiile, pentru o pozitionare deosebit de precisa a cernelii, cu abateri minime intre culori.
Unitate cu rola dubla
Unitatea cu rola dubla asigura o rola de hartie suplimentara sau functioneaza ca unitate de preluare a suporturilor pentru materialele imprimate. Preluarea suportului se poate efectua cu suprafata imprimata fie la interior, fie la exterior. 

Chroma Optimiser
Imprimantele din seria imagePROGRAF PRO utilizeaza cerneala transparenta Chroma Optimiser, pentru imbunatatirea performantelor de imprimare de inalta calitate pe hartie lucioasa.
Calibrarea culorilor
Se obtine o reproducere consecventa a culorilor de la o lucrare de imprimare la alta, compensand orice variatie datorata diferentelor dintre imprimante sau modificarilor in timp.

Calitate a materialului tiparit, de o fidelitate ireprosabila
Structura completa, claritatea si textura fotografiilor realizate utilizand camerele digitale EOS de la Canon pot fi reproduse cu claritate pe hartie, la o calitate de o fidelitate ireprosabila, utilizand plug-inul Print Studio Pro de la Canon.
Tip imprimanta: 12 culori 44”/1118 mm
Tehnologie de imprimare: Tip integrat Canon Bubblejet on Demand 12 culori (12 cipuri pe cap de imprimare x 1 cap de imprimare)
Rezolutie de imprimare: 2.400 x 1.200 dpi
Numar de duze: 18.432 de duze (1.536 de duze x 12 culori)
Acuratete linii: ±0,1 % sau mai putin
Hartie CAD necesara: Hartie normala, hartie de calc CAD, hartie cretata, numai pelicula mata translucida CAD
Densitate duze imprimare: 600 dpi x 2, include sistemul de detectare si compensare a duzelor infundate
Dimensiune picatura de cerneala: minimum 4 pl pe culoare
Cerneala initiala inclusa: 190 ml
Tip de cerneala: Cerneluri pe baza de pigment - negru, negru mat, cyan, magenta, galben, cyan foto, magenta foto, gri, gri foto, rosu, albastru, Chroma Optimiser
Compatibilitate SO
Microsoft Windows pe 32 de biti: Vista, 7, 8, 8.1, 10, Server 2008, 64 de biti: Vista,
7, 8, 8.1, 10, Server 2008/R2, Server 2012/R2
Apple Macintosh: OSX 10.7.5 ~ 10.11
Limbaje de imprimare
SG Raster (Swift Graphic Raster), PDF (ver. 1.7), JPEG (ver. JFIF 1.02)
Interfete standard: Port USB A, 
Ethernet: 10/100/1000 base-T
LAN wireless: IEEE802.11n/IEEE802.11g/IEEE802.11b


-#Imprimante foto A2/A3/A4#Canon#Canon imagePrograf PRO-4000#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto