Anunt important
                                                            Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 24-48 ore de la procesare. Va multumim !                                                            
Inchide

Canon EOS-M + 18-55mm IS STM - negru ( blitz 90EX inclus )

Canon
 
Cod produs: 1050697
Canon EOS-M + 18-55mm IS STM - negru ( blitz 90EX inclus )
 
 
Fotografii facute cu acest aparat
 
 
Canon EOS-M este un aparat foto mirrorless cu obiectiv interschimbabil, elegant si compact, destinat atat fotografilor amatori cat si profesionistilor ce nu vor sa transporte un aparat mare si greu.
Desi este foarte compact isi mentine calitatile unui senzor APS-C.

Prezinta urmatoarele caracteristici:

• Senzor CMOS APS-C (22.3 x 14.9mm)
• Rezolutie 18MP
• Monitor tactil LCD TFT 3" cu 1.040.000 puncte
• Procesor de imagine Digic 5
• Filmare Full HD 1920 x 1080 @ 30 FPS
• Sensibilitate ISO pana la 25600
• Fotografiere in rafala pana la 4.3 fps


 
De ce Canon EOS-M? - articol pe blogul F64

Review Canon EOS-M, primul aparat mirrorless de la Canon - articol pe blogul F64

Caracteristici Canon EOS-M:
Design compact. Calitate exceptionala a imaginii
Surprindeti imagini foarte clare si pline de culoare care pot fi imprimate in formate de pana la A2, cu detalii uimitoare. Senzorul de marime APS-C, de 18 megapixeli, are aceleasi dimensiuni ca cele utilizate de modelele DSLR EOS si ofera aceeasi calitate superba a imaginii.

Setarile perfecte de fiecare data
Cand compuneti o fotografie cu EOS M, tehnologia camerei Scene Intelligent Auto (Scena inteligenta automata) analizeaza si subiectul, evaluand culorile, luminozitatea, miscarea si detectand chiar si prezenta oamenilor. Aceste informatii se utilizeaza pentru a alege cele mai potrivite setari pentru camera, cu cele mai bune rezultate posibile.

Libertatea de a va exprima
Un aparat foto Canon EOS care ofera calitatea unui model DSLR in corpul compact al unei camere pe care o puteti lua oriunde. Schimbati obiectivul EF-M si punctul de vedere si beneficiati de suportul gamelor de obiective EF si EF-S, cu ajutorul unui adaptor de montare EF-EOS M optional.

Creativitate la modul simplu
Creati imagini frumoase utilizand fundaluri nefocalizate uniforme, pentru un aspect profesional si de impact. Realizati rapid si simplu efecte creative avansate prin comenzile usor de utilizat.

Simplu de utilizat. Rezultate exceptionale
Comenzile simple permit o utilizare rapida si usoara, astfel incat sa fiti intotdeauna gata sa va exprimati artistic. Ecranul LCD Clear View de 7,7 cm (3”), sensibil la atingere, ofera un control intuitiv al functiilor de meniu, precum si capacitatea de focalizare si fotografiere la o singura apasare.

Fotografii de atmosfera in conditii de luminozitate redusa
Aparatul mirrorless Canon EOS M are performante optime chiar si atunci cand conditiile de luminozitate scad. Focalizarea automata hibrida asigura fotografii de inalta precizie, iar masurarea evaluativa a expunerii alege cei mai adecvati timpi de expunere si deschideri de diafragma. Capturati fotografii cu aparatul in mana in conditii de luminozitate redusa, fara blit sau trepied, datorita sensibilitati maxime de ISO 12.800 (cu posibilitate de extindere la ISO 25.600).

Filme
Realizati filme Full-HD utilizand aceeasi camera pe care o folositi pentru fotografii. Bucurati-va de o calitate superba a imaginii, chiar si in conditii de luminozitate redusa, si explorati noi moduri creative, precum focalizarea superficiala. Imbunatatiti filmele cu modul Video Snapshot. Realizati serii de clipuri scurte de 2, 4 sau 8 secunde lungime, editati-le si redati-le unificat sub forma unei prezentari video, intr-un singur fisier de film.


AC6609B015AA


-#Aparate Foto Mirrorless (fara oglinda)#Canon#Canon EOS-M + 18-55mm IS STM - negru ( blitz 90EX inclus )#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto