Anunt important
                                                            Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 24-48 ore de la procesare. Va multumim !                                                            
Inchide

Canon EOS 7D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS

Canon
 
Cod produs: 45108361
Canon EOS 7D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS
 
 
Fotografii facute cu acest aparat
 
 
Compara acest produs cu:
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Detalii produs:

Canon EOS 7D este un aparat foto dSLR din gama semi-profesionala, foarte performant pentru orice fotograf cu pretentii in fotografie. Ofera posibilitatea filmarii Full HD.

• Rezolutie 18 megapixeli
• Ecran LCD 3.0"
• Functie Live View
• Captura video Full HD 1080p, HD 720p, sau VGA
• Procesor dublu de imagine DIGIC IV
• Autofocus in 19 puncte
• Fotografiere in rafala cu 8 fps
• Sensibilitate ISO ridicata (ISO 12.800)
• Sistem integrat de "Sensor Cleaning"
• Rezistent la umezeala (waterproof) si praf (dustproof)


Pentru a descarca manualul aparatului in format digital , CLICK AICI .
Pentru a descarca ghidul rapid de utilizare al aparatului, CLICK AICI .


Senzor CMOS APS-C de 18 megapixeli


Capturati fiecare detaliu cu senzorul CMOS format APS-C care asigura o rezolutie de 18 megapixeli. Imaginile se pot imprima in formate mari sau decupa pentru alte compozitii fara prejudicierea calitatii.


Fotografiere in conditii de iluminare redusa


Utilizati aparatul EOS 7D in mana in conditii de iluminare redusa, fara necesitatea unui blit. Sensibilitatea se extinde pana la ISO 6400 (cu posibilitate de extindere la ISO 12.800).


Fotografiati cu 8 cadre pe secunda


Realizati fotografii cu rezolutie maxima la 8 cps si asigurati-va ca nu veti rata niciodata momentul decisiv. Realizati 130 de fisiere JPEG intr-o singura rafala sau 25 de imagini in format RAW.
Filmare la calitate Full HD

Realizati filme Full-HD la 1080p, cu controlul manual al setarilor precum expunerea, nivelul audio si nivelul de alb. Obiectivele EF de la Canon ofera acces la efectele si stiluri de filmare cinematografice.

Sistem de focalizare automata in 19 puncte


Focalizati rapid si precis cu ajutorul sistemului de focalizare automata in 19 puncte de tip incrucisat, raspandite in cadru sub forma de romb.

Ecran LCD Clear View II


Examinati imaginile si navigati in sistemele de meniuri ale camerei cu ajutorul ecranului LCD Clear View II de 920.000 puncte si 7,7 cm (3,0”). Vizualizarea in timp real a compozitiei, cu trei moduri de focalizare automata, este disponibila in timpul fotografierii sau filmarii.

Procesoarele duale DIGIC 4


Doua procesoare DIGIC 4 asigura modelului EOS 7D capacitatea de a oferi o calitate exceptionala a imaginii si performante remarcabile. Reducerea eficienta a zgomotului este insotita de gradatia tonala uniforma si reproducerea naturala a culorilor.
Obiectiv foto Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS
Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS este un obiectiv cu zoom puternic, multifunctional si versatil, oferind un interval de marire de la superangular la telefotografie si dispunand de stabilizatorul de imagine Canon in 4 trepte.

• Stabilizator de imagine in 4 trepte
• Panoramare automata si detectarea trepiedului
• Distanta redusa de focalizare de 0,45 m
• Lentile UD si asferice
• Straturi protectoare Super Spectra
• Diafragma circulara cu 6 lamele
7 motive sa alegi 7D pentru motorsport

Motivul 1:
Posibilitatea de a avea teleobiective luminoase cu bani putini. De fapt e foarte simplu de inteles ca factorul de crop al lui 7D (1.6X, senzor de 1.6 ori mai mic decat cel fullframe….) te ajuta sa ai “reach-ul” necesar pentru un buget mai redus. Este corect ca poti folosi un tele-convertor montat pe orice body FullFrame , din gama Canon sau de la orice alta firma care produce unul compatibil cu montura in cauza, dar la acel moment vei pierde posibilitatea de a folosi obiectivele la diafragma maxima si astfel vei fi mai limitat.

Citeste Tot
Clipuri de prezentare aparat foto dSLR cu filmare Full HD Canon EOS 7D-#Aparate Foto DSLR#Canon#Canon EOS 7D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto