Canon EOS 650D kit 18-55 IS II

Canon
 
Cod produs: 1049776
Canon EOS 650D kit 18-55 IS II
 
 
Fotografii facute cu acest aparat
 
 
Compact, versatil si usor de utilizat, Canon EOS 650D este un aparat foto dSLR ce ofera performante deosebite, fiind ideal deopotriva pentru fotografii amatori, fotoreporteri sau fotografi de evenimente.

Utilizarea aparatului este foarte facila, mutumita comenzilor amplasate ergonomic si a ecranului LCD tactil ce permite accesarea rapida a diferitelor functii.

Canon EOS 650D are integrat un transmitator pentru blituri, oferindu-va posibilitatea de a controla multiple unitati Speedlite.

Echipat cu cel mai nou procesor, DIGIC 5, EOS 650D detine atat functii video imbunatatite cat si un control audio mai bun.


• Senzor format APS-C de 18.5 MP
• Monitor LCD tactil, de 7.6cm articulat
• Autofocus cu 9 puncte
• Fotografiere continua la 5fps
• Sensibilitate ISO 100-25600
• Inregistrare video Full HD cu control manual
• Procesor DIGIC 5, 14-bit
• Transmitator Speedlite integrat
• Ecran de 7.6cm (3inch) 1040k puncte
• Obiectiv kit Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II


 


Calitate avansata a imaginiiCapturati fiecare detaliu cu rezolutia de 18 megapixeli si obtineti tonuri fine si de culori fidele ale procesarii de imagine asigurate de procesorul DIGIC 5 pe 14 biti. Fisierele obtinute cu Canon EOS 650D sunt suficient de mari pentru a le printa in format mare, sau pentru a le decupa pentru alte compozitii.
Realizati videoclipri in format Full HD

Obtineti filme de inalta calitate, la rezolutie Full HD 1080p si beneficiati de control automat sau manual, in functie de ce vi se potriveste. In timpul filmarii se poate folosi focalizarea automata, iar microfonul incorporat obtine  inregistrari audio stereo de inalta calitate.

Tineti pasul cu ritmul dinamic al actiunii


Urmariti subiectele aflate in miscare pe întregul cadru, cu ajutorul sistemului de focalizare automata tip cruce, in noua puncte. Aparatul ofera posibilitatea fotografierii in rafala, cu 5 cadre pe secunda, pentru 22 de cadre. Astfel nu veti rata niciodata momentul decisiv.


Explorati noi perspectiveCanon EOS 650D are ecran tactil LCD II Clear View cu aspect 3:2, cu unghi variabil, diagonala de 7,7 cm (3,0''), care se poate departa de corpul camerei prin intermediul unei balamale si se roteste pana la 270º. Acest lucru permite filmarea si fotografierea din perspective alternative, surprinzand, de pilda, o multime de sus sau de la nivelul taliei.


Performanta in conditii de iluminare scazutaCanon EOS 650D poate capta imagini situate intr-un interval de sensibilitate ISO 100-12.800 (cu posibilitate de extindere la ISO 25.600), ceea ce permite fotografierea cu aparatul in mana, in conditii de iluminare scazuta, fara a fi necesara folosirea blitului.
Reglare setari direct de pe ecranul tactil

Aveti acces la comenzile aparatului foto dSLR EOS 650D si prin intermediul ecranului tactil Clear View LCD II cu unghi variabil. Fotografiati si focalizati printr-o singura apasare si revedeti imaginile cu cateva gesturi.

Transmitator infrarosu Speedlite integratExplorati optiunile de iluminare creativa, pozitionand bliturile Canon Speedlite la distanta fata de camera. Controlati-le le cu ajutorul transmitatorului Speedlite integrat.

Mod scena inteligent automat

Tehnologia Canon pentru modul scena inteligent automat (Scene Intelligent Auto), analizeaza fiecare scena si stabileste automat cea mai buna optiune de setari pentru dumneavoastra.

Rezultate extraordinare in conditii dificile

Cu ajutorul optiunii HDR, puteti obtine trei expuneri diferite care se combina intr-una singura, retinand detalii de umbra si luminozitate. Cu ajutorul modului scena nocturna cu aparatul in mana al aparatului foto dSLR Canon EOS 650D, se pot captura mai multe imagini cu timpi de expunere mici care se pot suprapune, obtinand astfel fotografii clare.
Obiectiv foto Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

Pentru a evita neclaritatile imaginii, obiectivul Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II incorporeaza un stabilizator optic de imagine Canon cu patru trepte. Acesta permite fotografilor sa utilizeze timpi de expunere de pana la de patru ori mai mari decat normal, fara nicio crestere perceptibila a neclaritatii imaginii - ideal pentru fotografiile in conditii de luminozitate scazuta.

    Distanta focala: 18-55mm (28-90mm pe formatul 35mm)
    Diafragma maxima: F/3.5-5.6
    Diafragma minima: F/22
    Distanta minima de focalizare: 0.28m
    Diametru filtru: 58mm

Canon 650D – mica uzina multimedia

Studiind functiile camerei, Canon 650D pare potrivit pentru jurnalistul contemporan, mai ales pentru un incepator sau un autodidact. Nu iti trebuie buletin si carnet de conducere ca sa faci poze si filmari! Insa garantat nu strica  absolvirea unei scoli care sa te invete teoretic si mai ales practic cum sa fii performant in informarea publicului cu ajutorul textelor si a imaginilor. Studentii vin la scoala cu acest gand si este datoria profesorilor sa se adaptaze tehnologiilor moderne pentru a ii transforma in profesionisti. Noi credem ca scolile de jurnalism trebuie sa fie in primul rand ateliere multimedia si atelier fara unelte nu exista.

Citeste Tot
Clip de prezentare aparat foto dSLR Canon EOS 650D-#Aparate Foto DSLR#Canon#Canon EOS 650D kit 18-55 IS II#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto