Anunt important
                                                            Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 24-48 ore de la procesare. Va multumim !                                                            
Inchide

Canon EOS 60D body - 18 MPx, LCD 3.0"

Canon
 
Cod produs: 1039047
Canon EOS 60D body - 18 MPx, LCD 3.0
 
 
Fotografii facute cu acest aparat
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Canon EOS 60D este un aparat foto DSLR din gama middle-level, performant si atragator pentru orice avansat, cu ecran rabatabil si posibilitate de filmare Full HD.

• Rezolutie 18 megapixeli
• Ecran LCD 3.0" rabatabil
• Functie Live View
• Filmare Full HD 1080p, HD 720p, si VGA
• Autofocalizare in 9 puncte
• Fotografiere in rafala cu 5.3 fps
• Sensibilitate ISO 100-6400, extensibil pana la 12800
• Editare fotografii direct din camera
• Sistem de curatare integrat "Sensor Cleaning"


Senzor CMOS de 18 megapixeli

Ideal pentru cei care doresc sa creeze imprimate mari, de dimensiunea unui poster, sau sa decupeze imagini fara a pierde niciun detaliu necesar pentru imprimare, senzorul CMOS de 18 megapixeli al acestui aparat foto Canon este exceptional in conditii de lumina scazuta si produce imagini cu zgomot incredibil de redus.
Functii avansate de creatie

Utilizati-va imaginatia pentru a imbunatati fotografiile cu o gama de filtre creative, precum efectul camerei din plastic sau claritatea redusa.
Aceste filtre pot fi aplicate la imagini RAW si JPEG, oferindu-va control creativ dupa realizarea fotografiei. Basic+ permite aplicarea unei ambiante creative la fotografierea in modurile de baza, asigurandu-se un control creativ si in lipsa unor cunostinte fotografice de specialitate.

Ecran LCD Clear View 3:2 de 7,7 cm (3,0”), cu unghi variabil


Efectuati examinari detaliate ale imaginilor si inregistrarilor video sau fotografiati din unghiuri unice sau incomode cu un ecran LCD Clear View 3:2 de 7,7 cm (3,0”), care prezinta 1.040.000 de puncte de calitate ultraridicata, pentru claritate sporita. Comutati in modul Live View (Vizualizare in timp real) si utilizati previzualizarea in timp real pentru captura din cel mai bun unghi.
Filmare Full HD

Canon 60D este un aparat foto care combina fotografierea exceptionala cu posibilitatea de inregistrare video Full HD (1080p).
Pentru a va satisface creativitatea, 60D dispune de control manual complet si viteze selectabile ale cadrelor. Puteti de asemenea filma la viteza ridicata de 50/60 cps la 720P cand doriti sa inregistrati actiune foarte rapida. O conexiune HDMI permite redarea filmelor si imaginilor la inalta definitie pe orice televizor HDTV. La televizoarele compatibile HDMI, redarea poate fi controlata utilizand telecomanda.
Procesor DIGIC 4

Procesorul DIGIC 4 de la Canon lucreaza impreuna cu senzorul CMOS pentru a oferi procesarea imaginilor pe 14 biti, pentru nuante fine si culori cu aspect natural. De asemenea, DIGIC 4 prezinta reducere avansata a zgomotului in cazul fotografiilor la viteze ISO mai mari, plus timpi de pornire de zecimi de secunda si examinare aproape instantanee a imaginii dupa captura.

Sensibilitate ISO ridicata pentru iluminare scazuta


Cand nivelul luminii scade, aparatul foto DSLR Canon 60D ofera un interval ISO de pana la 6400 – extensibil pana la 12800 pentru mediile in care utilizarea blitului nu este de dorit.
Sistem de masurare a expunerii iFCL

Un senzor de masurare a expunerii cu doua straturi in 63 de zone analizeaza informatiile privind focalizarea, culoarea si luminozitatea, oferind o masuratoare precisa si consecventa.

Ecran de control rapid


Putand fi accesat de la un buton special dedicat, asigura acces usor la functiile utilizate frecvent, garantand promptitudine in captarea actiunii in derulare.
Creati un sistem de captura unic

Aparatul foto DSLR Canon EOS 60D este compatibil cu intreaga gama de obiective Canon EF si EF-S si cu bliturile din seria Speedlite EX.
Review Canon 60D

Aparatul foto DSLR Canon 60D continua seria x0D de la Canon, linia de aparate care a definit in mare parte conceptul de camera digitala serioasa si accesibila. Sunt foarte multi fotografi care au intrat in lumea megapixelilor digitali cu seria 10-20-30D – aparate care la vremea lor dominau piata semi-pro. Acum, Canon 60D, un aparat adresat celor care vor sa treaca de la seriile mai mici spre seriile pro, imparte piata semi-pro cu fratele mai mare si mai scump 7D.

Citeste Tot


-#Aparate Foto DSLR#Canon#Canon EOS 60D body - 18 MPx, LCD 3.0"#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto