Anunt important
                                                            Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 24-48 ore de la procesare. Va multumim !                                                            
Inchide

Canon EOS 600D kit 18-55 III DC (fara IS)

Canon
 
Cod produs: 125018108
Canon EOS 600D kit 18-55 III DC (fara IS)
 
 
Fotografii facute cu acest aparat
 
 
Canon EOS 600D este un aparat foto dSLR cu senzor APS-C CMOS cu rezolutie 18 MPx, cea mai mare din clasa sa, si design intuitiv pentru utilizator. Aparatul este coordonat de un procesor de imagine Digic 4 ce prelucreaza fisierele de imagine pe 14 biti.

Cu familia EOS de obiective si accesorii la dispozitie, Canon EOS 600D nu lasa nimic in calea creatiei dumneavoastra.


• Senzor CMOS de 18 megapixeli
• Mod Automat inteligent pentru scena
• Filmare Full HD
• Ghid de functii direct pe ecran
• Fotografiere in rafala cu pana la 3,7 cadre pe secunda
• Sensibilitate ISO 100 - 6.400 (extensibila pana la 12.800 ISO)
• Autofocalizare panoramica in 9 puncte
• Autoexpunerea realizata prin tehnologie iFCL pe 63 zone.
• Ecran LCD cu unghi variabil de 3 inci (7,7 cm), cu 1.040.000 puncte
• Transmitator Speedlite incorporat (pentru controlul wireless al bliturilor externe)
• Basic+ si Filtre creative


 
Pentru a descarca manualul aparatului, click aici

Senzor de imagine CMOS APS-C cu rezolutie de 18 megapixeli


Senzorul de imagine CMOS APS-C cu rezoltuie de 18 megapixeli inregistreaza imagini ce incorporeaza o multime de detalii si claritate. Rezolutia ridicata faciliteaza imprimarea in format mare si flexibilitatea de a decupa (crop) imagini pentru compozitii alternative.

Sensibilitate ISO 100-6400


Folosind valori mari ale ISO-ului, in conditii de iluminare scazuta, puteti fotografia din mana, fara blit sau trepied. Canon EOS 600D dispune de un interval ISO 100 - 6400, care poate fi extins pana la 12800.

Procesarea imaginii pe 14 biti


In centrul camerei Canon EOS 600D se afla un procesor de imagine DIGIC 4 pe 14 biti, ce ofera o reproducere exceptionala a culorilor si a tonurilor, gradatie placuta a nuantelor si zgomot de imagine redus.

Mod scena inteligent automat


Tehnologia Canon pentru modul scena inteligent automat (Scene Intelligent Auto), analizeaza fiecare scena si stabileste automat cea mai buna optiune de setari pentru dumneavoastra.

Ghidul functiilor pe ecran

Ghidul de functii afisat direct pe ecranul aparatului foto dSLR Canon EOS 600D ofera descrieri pentru multe dintre functiile acestuia, precum si sfaturi despre utilizarea acestora.
Filmare Full HD

Obtineti filme de inalta calitate, la rezolutie Full HD 1080p si beneficiati de control automat sau manual, in functie de ce vi se potriveste. Tehnologia Instantanee video permite imbinarea unor clipuri de 2, 4 sau 8 secunde intr-un singur filmulet, pentru o inregistrare care pare a fi editata profesional, iar functia Zoom digital film permite o marire de 3-10x.
Autofocalizare panoramica in 9 puncte si masurare expunere iFCL

Noua puncte de autofocalizare, inclusiv un senzor central in cruce, sunt raspandite in cadru pentru focalizare rapida si extrem de precisa, chiar si atunci cand subiectul pe care il fotografiat nu se afla in centru. Masurarea expunerii iFCL pe 63 de zone asigura o expunere perfecta si precisa de fiecare data.
Ecran LCD cu unghi variabil de 3 inci (7,7 cm), cu 1.040.000 de puncte

Filmare Full HD din cele mai unice unghiuri datorita ecranului LCD Clear View cu raport 3:2 de 3 inci (7,7 cm), care dispune de 1.040.000 de puncte pentru claritate sporita.

Basic+


Tehnologia Basic+ permite personalizarea setarilor automate de baza in functie de conditiile de iluminare sau de ambianta.

Efecte Filtru creativ


Efectele Filtru creativ pot fi aplicate atat fisierelor Raw, cat si celor JPEG, dupa fotografiere. Printre efecte se enumera simularile Camera din plastic, Claritate redusa, Miniatura, Alb-negru granulat si Ochi de peste.
Transmitator infrarosu Speedlite integrat


Explorati optiunile de iluminare creativa, pozitionand bliturile Canon Speedlite la distanta fata de camera. Controlati-le le cu ajutorul transmitatorului Speedlite integrat.
Compatibilitate cu toate obiectivele Canon EF si EF-S

Aparatul foto dSLR Canon EOS 600D este susţinut de intreg sistemul: blituri, declansatoare la distanta si peste 60 de obiective care se bucura de increderea fotografilor profesionisti din toata lumea.
Review Canon EOS 600D

Inca din primele momente am remarcat faptul ca noul 600D are un body sensibil mai mare decat al modelului precedent, lucru bun din punct de vedere al unui fotograf cu maini mari. Al doilea aspect care nu putea fi trecut cu vederea il reprezinta prezenta ecranului LCD rabatabil, mostenit de la modelul lansat in vara anului trecut, Canon 60D. Ecranul LCD nu este singurul aspect preluat de la modelul mai avansat, atat senzorul de imagine de 18.1 mega pixeli cat si sistemul de masurare a expunerii fiind de asemenea mostenite de la acesta.

Citeste Tot
Clipuri de prezentare aparat foto dSLR Canon EOS 600D


-#Aparate Foto DSLR#Canon#Canon EOS 600D kit 18-55 III DC (fara IS)#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto