Canon EOS-1D X body - 18Mpx, 12/14 fps, FullHD

Canon
 
Cod produs: 1044603
Canon EOS-1D X body - 18Mpx, 12/14 fps, FullHD
 
 
Fotografii facute cu acest aparat
 
 
Canon EOS-1D X este un aparat foto dSLR profesional si performant, capabil sa fotografieze la o rezolutie de 18Mpx cu 12 cadre pe secunda, la o sensibilitate ISO maxima de 204.800.

Canon EOS-1D X reprezinta alegerea ideala pentru orice fotograf profesionist sau videograf ce doreste filmari Full HD imbatabile.


• Senzor full frame CMOS de 18.1MPx
• Fotografiere pana la 12 cadre RAW/JPEG pe secunda, cu toate facilitatile
• Fotografiere pana la 14 cadre JPEG pe secunda, cu oglinda blocata
• Sensibilitate ISO standard 100 - 51200, extins pana la 204.800
• Sistem AF cu pana la 61 puncte
• Sistem de autoexpunere cu senzor de 100,000 de puncte, pentru acuratete deosebita si facilitati avansate de sincronizare a focalizarii cu informatiile de culoare, inclusiv Face Detection
• Filmare Full HD 1080p
• Doua procesoare DIGIC 5+ si un al treilea, DIGIC 4, dedicat exclusiv pentru calculul autoexpunerii si focalizarii automate
• Ecran LCD Clear View II 8.11 cm (3.2") 1040K
• Port integrat Gigabit Ethernet
• 2 porturi pentru cardrui CF
• Corp din aliaj de magneziu


 
Senzor CMOS full frame de 18,1 MP

Senzorul CMOS full frame de 18,1 MP de la Canon asigura performante uimitoare, producand imagini de inalta rezolutie, cu zgomot de imagine extrem de redus, chiar ii in conditiile de iluminare foarte scazuta. Senzorul full frame ofera rezultate optime cu obiectivele grandangulare si ofera un control mai ridicat asupra adancimii campului (folosind diafragma deschise veti obtine un bokeh (separare a subiectului de fundal) exceptional). Rezolutia imaginii depaseste calitatea solicitata de agentiile foto de top - fiind ideala pentru printari mari de pana la formatul A2, chiar si dupa decupare.

Fotografiere la viteza foarte mare


Capturati fiecare moment ak actiunii cu fotografierea continua de pana la 12 cadre pe secunda, viteza care creste pana la valoarea incredibila de 14 cps in cazul fotografierii la viteza foarte mare, cu rafale continue de pana la 180 de imagini JPEG mari (38 RAW).

Sensibilitate ISO exceptionala


Cu un interval ISO foarte mare, de la 100 la 51200, care poate fi extins pana la incredibila valoarea 204800, fotografierea poate continua de la cele mai luminoase la cele mai intunecate conditii de iluminare.
Sistem de focalizare automata in 61 de puncte

Un sistem de focalizare automata in 61 de puncte, de mare precizie, dispunand de 41 de senzori de tip incrucisat asigura o focalizare extrem de rapida si precisa a subiectelor aflate in miscare rapida, indiferent de conditiile de iluminare. Cele 5 puncte centrale de focalizare automata sunt de tipul incrucisat dual pentru precizie suplimentara.

EOS iSA (Sistem de analiza inteligenta a subiectului) asigurat de procesorul de imagine DIGIC4


Un sistem de masurare automata a expunerii cu senzor RGB de 100.000 pixeli si procesor DIGIC 4 dedicat masoara nu doar luminozitatea, dar si culoarea pentru a asigura o expunere extrem de precisa si rezultate naturale in conditiile de iluminare complexe.

Filmare Full HD


Obtineti filme la rezolutie Full HD (1080p) cu o gama variata de comenzi selectabile de catre utilizator pe un DSLR, inclusiv controlul expunerii, vitezei cadrelor, sunetului sşi compresiei. O iesire HDMI permite redarea la inalta definitie a materialului filmat si a imaginilor.
Procesoare Dual „DIGIC 5+”

Cea mai recenta generatie de procesoare Canon Dual „DIGIC 5+” furnizeaza cea mai rapida si mai avansata procesare a imaginii in prezent, pentru cea mai buna calitate a imaginii din clasa sa. Functioneaza cu 4 convertoare A/D pentru a furniza procesare a imaginii pe 14 biti pentru gradatii tonale fine si culori naturale, precum si reducerea avansata a zgomotului de imagine obtinut la viteze ISO mari.Ecran LCD mare cu tratament antireflexie


Un ecran LCD Clear View II mare, de 3,2 inci, cu rezolutie mare de 1.040.000 de puncte permite examinarea usoara si precisa a imaginilor si a filmarilor Full HD. Structura extrem de rezistenta din sticla, cu tratament antireflexie, impiedica reflexiile chiar si in lumina intensa a soarelui.


Port Ethernet


Un port Ethernet incorporat permite transferul rapid si simplu al imaginilor direct pe un PC sau printr-o retea catre clientii care participa la evenimente in direct.
Clipuri de prezentare aparat foto dSLR profesional cu filmare Full HD Canon EOS-1D X-#Aparate Foto DSLR#Canon#Canon EOS-1D X body - 18Mpx, 12/14 fps, FullHD#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto