Canon EOS 1200D + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 DC (fara stabilizare)

Canon
 
Cod produs: 125011569
Canon EOS 1200D + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 DC (fara stabilizare)
 
 
Fotografii facute cu acest aparat
 
 
Canon EOS 1200D este un aparat foto DSLR cu un design compact dar foarte versatil si robust, ce ofera performante si functii menite sa-i multumeasca si pe cei mai exigenti fotografi.

Canon EOS 1200D dispune de un senzor CMOS format APS-C ce ofera imagini extraordinare, bogate in detalii si culori saturate chiar si atunci cand fotografiati in conditii de iluminare slaba, multumita intervalului de sensibilitate ISO 100-6400 ce se poate extinde pana la 12800.

• Senzor CMOS format APS-C de 18.5 MP
• Monitor LCD 7.6cm (3")
• Autofocus cu 9 puncte
• Fotografiere continua la 3 fps
• Sensibilitate ISO 100-12800
• Inregistrare video Full HD
• Procesor DIGIC 4


 
Pentru a descarca aplicatia EOS 1200D Companion, faceti�click�aici.
Beneficii
  • Surprindeţi momentele speciale ale vieţii cu fotografii şi filmări de înaltă calitate
  • Capturaţi detalii şi ambianţă, chiar şi în condiţii de întuneric
  • Folosiţi setările potrivite cu ajutorul modului Automat inteligent scenă
  • Ghid simplu de funcţii pas cu pas şi aplicaţie EOS Companion
  • Puneţi-vă în lumină amintirile şi fiţi artistici cu filtrele creative
Uşor de utilizat cu aplicaţia EOS Companion

Împreună cu aplicaţia EOS Companion de la Canon, surprinderea unor imagini care vă pun în valoare amintirile este mai uşoară şi mai plăcută decât oricând.


Fotografii de care veţi fi mândru

Fotografiaţi şi filmaţi la o calitate unică. Imaginile de 18 megapixeli de la EOS 1200D sunt pline de detalii şi sunt suficient de mari pentru a fi imprimate la dimensiuni de până la A2+. Clipurile video au un aspect profesionist care arată minunat când sunt redate pe televizorul dvs. HDTV de acasă.
Surprindeţi amintiri chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută

Atunci când nivelul de lumină scade, EOS 1200 creşte sensibilitatea la lumină, pentru ca fotografiile dvs. să îşi păstreze claritatea şi pentru ca dvs. să puteţi reduce necesitatea de a utiliza bliţul. Fotografierea cu lumină ambiantă este o modalitate excelentă de a surprinde atmosfera unui eveniment şi de a rămâne discreţi pentru acele momente de nepreţuit şi expresii pline de naturaleţe.


Uşor de utilizat pentru orice subiect

Când compuneţi o fotografie cu EOS 1200D, camera analizează de asemenea scena, căutând luminozitate, culoare şi prezenţa mişcării şi a feţelor. Aceste informaţii sunt utilizate pentru setarea celor mai potrivite funcţii ale camerei pentru scena respectivă, indiferent dacă este vorba despre un peisaj cu foarte multe detalii sau o scenă de acţiune rapidă. Ghidul de funcţii încorporat şi aplicaţia pentru asistenţă vă ajută să aflaţi mai multe despre camera dvs- oricând doriţi.

Descoperiţi fotografiile DSLR cu aplicaţia EOS Companion

Utilizaţi aplicaţia care însoţeşte EOS Companion pentru a explora caracteristicile şi comenzile EOS 1200D şi pentru a aflat mai multe despre modul în care diferitele obiective pot oferi noi opţiuni creative şi pot surprinde diferiţi subiecţi. Tutorialele interactive şi sarcinile vă vor inspira şi vă vor ajuta să vă dezvoltaţi abilităţile.


Design ergonomic pe care îl veţi îndrăgi


Vizorul optic vă permite să compuneţi şi să anticipaţi fotografia, pentru a fi întotdeauna pregătit să surprindeţi emoţia din spatele momentului. Graţie comenzilor sale prietenoase şi intuitive şi ecranului LCD mare, de 7,5 cm (3”) pentru examinarea imaginilor, EOS 1200D oferă o utilizare plăcută.

Exprimaţi-vă latura creativă

Evidenţiaţi subiectul principal dintr-o fotografie izolându-l de un fundal estompat şi neclar - un stil caracteristic fotografiei DSLR. Utilizaţi unul din cele cinci filtre creative pentru a adăuga o notă personală fotografiilor dvs., inclusiv Alb-negru granulat, Cameră de jucărie şi efect Ochi de peşte.


Rămâneţi în zona de claritate

Păstraţi subiecţii în zona de claritate plasându-i sub unul din cele nouă puncte de focalizare EOS 1200D. Acestea sunt răspândite pe vizor, permiţându-vă să vă poziţionaţi subiectul fie în mijlocul cadrului sau în alt loc decât punctul central, pentru o compoziţie mai interesantă.


Vedeţi lumea cu alţi ochi


Schimbaţi-vă punctul de vedere şi surprindeţi diferiţi subiecţi pe măsură ce fotografia dvs. evoluează, cu gamele extinse de obiective Canon EF şi EF-S. Apropiaţi-vă cu un teleobiectiv sau includeţi chiar mai mult din scenă în fotografie cu un zoom ultra-grandangular.


Obiectiv foto Canon EF-s 18-55mm DC III
Obiectiv potrivit pentru orice tip de aplicatie foto. Dispune de un unghi larg de cuprindere pretabil pentru fotografii de reportaj, de grup sau de eveniment.

Focala tele de 55mm este potrivita pentru vacanta, sau alte situatii in care apropierea fata de subiect este dificila.
 
- lungime focala: 18-55mm (28-90mm pe formatul 35mm)
- diafragma: F/3.5-5.6 pana la F/22
- distanta minima de focus: 0.28m
- diametru filtru: 58mm
- masa: 190g
Clipuri de prezentare aparat foto dSLR cu filmare Full HD Canon EOS 1200D


-#Aparate Foto DSLR#Canon#Canon EOS 1200D + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 DC (fara stabilizare)#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto