Anunt important
                                                            Stimati clienti, datorita volumului mare de comenzi, livrarea acestora se face in aproximativ 24-48 ore de la procesare. Va multumim !                                                            
Inchide

Canon A3200 - argintiu RS125002457 Resigilat

Canon
 
Cod produs: RS125002457
Canon  A3200 - argintiu RS125002457
 
 
Compara acest produs cu:
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Detalii resigilat:

Produs desigilat, fara urme de utilizare, pachet complet.


Detalii produs:

Canon Powershort A3200 este un aparat compact cu un design elegant ce ambaleaza performate deosebite pentru o plaja larga de situatii de fotografiere

• Senzor CCD de 14,1 megapixeli
• Obiectiv zoom cu 5x si domeniu grandangular de 28 mm
• Stabilizator optic de imagine
• Monitor LCD de 6,7 cm (2,7")
• Mod Inteligent automat, Mod Simplu, Recomandari si sfaturi
• Filme HD (720p) cu stabilizator de imagine (IS) dinamic
• Control la vizualizarea in timp real si Filtre creative
• Autofocus cu detectare fata
• Procesor DIGIC 4
• Acumulator Li-ion


Un senzor de inalta rezolutie capteaza fiecare detaliu al subiectului dvs., oferindu-va libertatea de a produce imprimate foarte mari sau de a decupa imaginile pentru obtinerea unei compozitii perfecte.
Obiectiv grandangular de 28 mm, cu zoom 5x

Un unghi larg de vizualizare de 28 mm ofera posibilitati mai mari pentru peisajele ample si fotografiile de interior, in timp ce cu functia optica de teleobiectiv 5x utilizatorul poate mari detaliile si poate incadra mai creativ.

Stabilizatorul optic de imagine face ca performantele acestei camere sa se evidentieze cu adevarat. Compensand tremurul camerei in conditii dificile, precum niveluri mai reduse ale luminii sau fotografierea cu zoom maxim, stabilizatorul de imagine va ajuta sa capturati oricand imagini detaliate, cu neclaritate redusa.
Ecran LCD de 6,7 cm (2,7")

Monitor LCD mare si clar faciliteaza incadrarea si partajarea imaginilor cu prietenii. Subiectii apar detaliat iar redarea devine o placere datorita celor cinci setari diferite de luminozitate, care permit ajustarea pentru orice conditii de iluminare.

Cu modul Inteligent automat, puteti realiza fotografii excelente la o apasare de buton. Camera selecteaza automat cea mai potrivita scena dintre cele 32 posibile si aplica cele mai bune setari pentru o imagine perfecta. Modul Simplu impiedica modificarea accidentala a setarilor, in timp ce optiunea Recomandari si sfaturi ofera o scurta explicatie a functiilor camerei.
Filme HD (720p) cu stabilizator de imagine (IS) dinamic

PowerShot A3200 IS dispune de captura video 720p, care permite inregistrarea scenelor la calitate de inalta definitie. IS dinamic utilizeaza stabilizatorul optic de imagine pentru a reduce oscilarile de pe filmele realizate in miscare, de exemplu, cand mergeti alaturi de subiectul dvs.
Control la vizualizarea in timp real si Filtre creative

Controlul la vizualizarea in timp real va permite sa reglati usor diverse setari ale imaginii in timpul incadrarii pentru fotografiere. 6 filtre creative, inclusiv Efect miniatura si Efect camera de jucarie, produc rezultate impresionante pentru stimularea imaginatiei.
Detectare fata, Corectare automata efect de ochi rosii

Tehnologia de detectare a fetei detecteaza pana la 35 de fete intr-un singur cadru si asigura focalizarea si luminozitatea optima a subiectilor. Efectul de ochi rosii este eliminat imediat dupa fotografiere sau in timpul redarii.

Procesorul DIGIC 4 de la Canon ofera operare rapida, calitate superioara a imaginii si reproducere admirabila a culorilor. Reducerea avansata a zgomotului asigura imagini foarte detaliate, mai clare, chiar si la sensibilitate ISO mare.

Bateriile tip Litiu-ion ofera o solutie de alimentare cu greutate redusa si usor de rein


-#Aparate Foto Compacte#Canon#Canon A3200 - argintiu RS125002457#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto