Camera video Canon LEGRIA HF G30

Canon
 
Cod produs: 125005774
Camera video Canon LEGRIA HF G30
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Varful de gama LEGRIA HF G30 imbina o tehnologie optica, un senzor si un stabilizator extrem de performante, plus conectivitate Wi-Fi intr-un corp compact, ideal pentru amatorii care doresc imagini video de calitate profesionala pe masura creativitatii lor.

• Zoom 20x, obiectiv grandangular de 26,8 mm, diafragma circulara cu 8 lamele
• Controlati setarile de la distanta si partajati prin Wi-Fi
• Inregistrare simultana in format AVCHD si MP4
• Senzor HD CMOS PRO DIGIC DV 4 de la Canon
• Sistem IS inteligent optic (stabilizare optica de imagine)
• Control manual total
• Focalizare automata instantanee; Detectarea fetei
• Ecran tactil OLED de 3,5"


Canon Legria G30 la motocross - articol pe blog-ul F64Zoom 20x, obiectiv grandangular de 26,8 mm, diafragma cu 8 lamele

Noul obiectiv grandangular de 26,8 mm ofera o calitate mai buna ca niciodata a imaginii intr-o video-camera compacta, iar zoomul optic constant de 20x permite apropierea de actiune. Noua diafragma circulara cu 8 lamele permite obtinerea unor efecte „Bokeh” (separare a subiectului de fundal) deosebite.

Telecomanda Wi-Fi si Live Streaming

Bucurati-va de libertatea de a controla camera video LEGRIA HF G30 atunci cand nu este la indemana dvs. Controlati in maniera wireless un numar de setari, inclusiv timpul de expunere, focalizarea si expunerea, utilizand browserul web de pe smartphone sau tableta.
Conexiunea wireless (Wi-Fi) permite live streaming-ul pe dispozitivele mobile cu Android sau iOS folosind aplicatia gratuita Canon CameraAccess plus. Trimise prin wireless pe dispozitivul dumneavoatra mobil, aveti posibilitatea sa salvati cu usurinta videoclipurile pentru revizuirea lor mai tarziu, indiferent unde va aflati. De asemenea puteti controla functiile camerei video de pornire/oprire, zoom sau obtineti informatii legate de nivelul acumulatorului si a timpului de inregistrare sau a pozitiei zoom-ului

Inregistrare in doua formate

Inregistrati simultan in formate diferite (AVCHD si MP4) sau la rate de biti diferite cu cele doua sloturi de carduri SDXC si bucurati-va de dublul avantaj al filmarii la calitate profesionala si al incarcarii usoare pe web. Capturati actiune rapida si cu incetinitorul cand filmati in format MP4.

Senzor HD CMOS PRO, DIGIC DV 4

Cu o rezolutie efectiva de aproximativ 2,91 megapixeli, noul senzor HD CMOS PRO – conceput si fabricat de Canon pentru modelele sale profesionale – ofera o calitate uimitoare a imaginii, chiar si in conditii de lumina redusa, precum si un interval dinamic larg si reproducerea realista a culorilor. Noul procesor de imagine puternic DIGIC DV 4 functioneaza impreuna cu senzorul pentru a oferi imagini cu nivel mai scazut de zgomot si mai multa profunzime.

Stabilizare optica inteligenta a imaginii

Sistemul IS inteligent combate tremurul camerei selectand automat modul potrivit de stabilizare optica a imaginii din 4 variante posibile, pentru a contracara efectul miscarii si a preveni neclaritatea. Modul dinamic avansat corecteaza miscarile de rotire si inclinare care pot surveni in timpul mersului, asigurand clipuri video clare si stabile in orice situatie.

Control manual complet

Un inel manual pe obiectiv permite controlul intuitiv al focalizarii sau zoomului. Expunerea, diafragma, timpul de expunere si amplificarea pot fi reglate independent utilizand ecranul tactil si selectorul rotativ personalizabil, care va permit sa dati frau liber creativitatii.

Focalizare automata instantanee, detectarea fetei

Focalizarea automata instantanee asigura focalizare rapida si precisa pentru calitate HD perfecta. Detectarea fetei optimizeaza automat setarile camerei video pentru portrete perfect focalizate si expuse.

Ecran tactil pliabil OLED de 8,8 cm (3,5”) si vizor digital rabatabil

Ecranul tactil organic LED, electrostatic si reactiv, cu o rezolutie de 1,23 milioane de puncte, ofera definitie, contrast si reproducere superioara a culorilor comparativ cu ecranele LCD. Vizorul electronic color de 0,61 cm (0,24”) si 1,56 milioane de pixeli se poate inclina pana la 45° pentru a permite un control sporit, mai ales in conditii de lumina puternica.

AD8454B002AA


-#Camere Video Semi-Profesionale#Canon#Camera video Canon LEGRIA HF G30#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto