Blackmagic Design URSA 4K Digital Cinema Camera (Canon EF Mount)

Blackmagic Design
 
Cod produs: 125012474
Blackmagic Design URSA 4K Digital Cinema Camera (Canon EF Mount)
 
 
Blackmagic Design Ursa 4K Digital Cinema este o camera polivalenta, cu montura activa EF, care poate fi utilizata de un singur operator, sau de o echipa complexa. Ursa este capabila de o rezolutie 4K (3840 x 2160), are global shutter, senzor CMOS cu 12 stopuri de dynamic range. Blackmagic Design Ursa 4K Digital Cinema este dotata cu un ecran rabatabil de 10.1" (inch), cu rezolutie 1080p, eliminand astfel necesitatea unui monitor extern de control. Aditional exista si 2 ecrane de 5" (inch) cu touchscreen pe fiecare parte a body-ului. Acestea permit accesarea meniului de control si pot afisa date precum timecode-ul si waveform-ul sunetului. Camera vine standard cu un soft de corectii de culoare DaVinci Resolve ce poate fi folosit pe sisteme de operare OS X si Windows.


 
Daca ai intrebari legate de echipamentul video, contacteaza-ne la video@f64studio.ro si unul din specialistii nostri te va ajuta !
• Camera inregistreaza si transmite semnalul mai departe in format 2160p, un standard 16:9 cu de 4 ori mai mult fata de rezolutia 1080p, cunoscut si sub denumirea de UltraHD.

Blackmagic Design Ursa 4K Digital Cinema camera video digitala 4k, capabila sa capteze imagini in doua formate. Primul format este 12-bit CinemaDNG RAW, un format fara pierderi RAW si un codec conceput sa ofere o larga latitudine pentru manipularea imaginii in post productie. Al doilea format este Apple Pro Res 4:2:2 (HQ), un codec usor de folosit pentru playback si editare intr-o multitudine de aplicatii de editare. ProRes necesita mai putin spatiu de stocare pentru fisiere mari inregistrate.

Latitudinea de expunere de 12 stopuri o plaseaza pe Blackmagic Design Ursa 4K in liga camerelor video de top, fiind capabila sa egaleze aspectul filmelor pe pelicula.

• Senzorul de imagine Super 35mm cu obturator global (global shutter) vor spune adio artefactelor de miscare prezente pe camerele cu rolling shutter, atunci cand filmati subiecte care se misca foarte rapid.

•Blackmagic Design Ursa 4K dispune de stocare pe doua carduri CFast 2.0, camera fiind prevazuta cu 2 sloturi pentru carduri CFast care permit hot swap (cu schimbare la cald).

Montura Canon EF va da posibilitatea sa folositi optica de exceptie de la producatori de top: Canon, Zeiss sau Schneider, pentru a realiza materiale video bogate in detaliu, in tonuri si in culoare.

Carcasa de aluminiu a fost proiectata pentru portabilitate si anduranta. Conectorii standard includ: 12G-SDI , XLR si LANC pentru control de la distanta.

• Blackmagic Design Ursa 4K Digital Cinema capteaza imagini in format ProRes 422 (HQ) si CinemaDNG comprimat, care pastreaza nivele ridicate de detaliu si implicit o libertate foarte mare in faza de postprocesare.

• Blackmagic Design Ursa 4K Digital Cinema este prevazuta cu 2x ecran tactil de 5.0" cu o rezolutie de 800 x 480 pixeli care ofera navigare, vizualizare si control sporit asupra meniului si functiilor camerei, si un ectran de 10.1" rabatabil, eliminand astfel necesitatea unui monitor extern de control

• Fisierele sunt stocare pe carduri CFast 2.0, camera fiind prevazuta cu 2 sloturi ce permit hot swap-ul pentru o inregistrare continua.
URSA


-#Camere Video Profesionale#Blackmagic Design#Blackmagic Design URSA 4K Digital Cinema Camera (Canon EF Mount)#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto