Blackmagic Cinema Camera 2.5K - camera video profesionala, montura Micro Four Thirds

Blackmagic Design
 
Cod produs: 125011126
Blackmagic Cinema Camera 2.5K - camera video profesionala, montura Micro Four Thirds
 
 
Blackmagic Cinema Camera 2.5K este proiectata sa ofere maximul de flexibilitate si de calitate a imaginii pentru studiourile de productie video profesionale. Carcasa de aluminiu adaposteste un senzor de imagine 2.5K care furnizeaza imagini cu latitudine de expunere de 13 stopuri.

Montura Micro Four Thirds va da posibilitatea sa folositi optica de exceptie de la Olympus, Panasonic, sau de la alti producatori, pentru a realiza materiale video la cele mai inalte standarde. Blackmagic Cinema Camera 2.5K capteaza imagini in format RAW 12-bit, Apple ProRes si Avid DNxHD. Fisierele sunt salvate direct pe SSD astfel incat, din moment ce ati incheiat filmarea, puteti edita fisierele direct de pe SSD, fara a mai fi nevoie sa le transferati in computer.

Indiferent de solutia de post-procesare utilizata (bazat pe Mac sau pe Windows), Blackmagic Cinema Camera 2.5K este pregatita sa se integreze perfect workflow-ului dumneavoastra. Ecranul tactil de 5.0" ofera navigare, vizualizare si control sporit asupra functiilor camerei.


• Senzor de imagine 2.5K
• Formate: RAW 12-bit, Apple ProRes si Avid DNxHD
• Latitudine de expunere: 13 stopuri
• Frame Rates: 23.98, 24, 25, 29.97, 30p
• Montura: Canon EF
• Ecran tactil LCD 5.0" (800x480)
• Iesire video SDI si Thunderbolt
• Intrare microfon
• Stocare pe SSD
• Software DaVinci Resolve si UltraScope


 
Daca ai intrebari legate de echipamentul video, contacteaza-ne la video@f64studio.ro si unul din specialistii nostri te va ajuta !
• Blackmagic Cinema Camera 2.5K este proiectata sa ofere maximul de flexibilitate si de calitate a imaginii pentru studiourile de productie video profesionale. Carcasa de aluminiu adaposteste un senzor de imagine 2.5K care furnizeaza imagini cu latitudine de expunere de 13 stopuri. Blackmagic Cinema Camera 2.5K este capabila sa capteze imagini RAW 12-bit de 2432 x 1366 pixeli, la cadente de 23.98p, 24p, 25p, 29.97p, 30p.

Latitudinea de expunere de 13 stopuri o plaseaza pe Blackmagic Cinema Camera 2.5K in liga camerelor video de top, fiind capabila sa emuleze aspectul filmelor pe pelicula.

Carcasa de aluminiu a fost proiectata pentru portabilitate si anduranta. Conectorii standard includ: 10-bit HD-SDI 4:2:2, Thunderbolt, 2 x jack intrare microfon de 1/4"(6.3mm), jack casti de 3.5mm, conector LANC pentru control de la distanta si mufa USB 2.0 mini B.

• Blackmagic Cinema Camera 2.5K dispune de stocare pe o unitate SSD detasabila, o solutie foarte convenabila care va permite sa editati direct de pe unitatea SSD, fara sa mai fie nevoie sa transferati fisierele in prealabil.

Montura Canon EF va da posibilitatea sa folositi optica de exceptie de la Olympus, Panasonic, sau de la alti producatori, pentru a realiza materiale video la cele mai inalte standarde.

• Blackmagic Cinema Camera 2.5K capteaza imagini in format Apple ProRes 422 (HQ) si Avid DNxHD,formate care pastreaza nivele ridicate de detaliu si implicit o libertate foarte mare in faza de postprocesare.

Ecranul tactil de 5.0" cu o rezolutie de 800 x 480 pixeli ofera navigare, vizualizare si control sporit asupra meniului si functiilor camerei.

• Blackmagic Cinema Camera 2.5K este pregatita sa se integreze perfect workflow-ului dumneavoastra, indiferent ca lucrati cu solutii Apple sau Windows. Atat conectorii, cat si optiunile de salvare a fisierelor, sunt proiectate pentru ambele sisteme de operare si solutii software.

• In pachet sunt incluse doua solutii software pentru un workflow complet: DaVinci Resolve pentru post-productie ( in special grading) si UltraScope pentru monitorizare high-end.
-#Camere Video Profesionale#Blackmagic Design#Blackmagic Cinema Camera 2.5K - camera video profesionala, montura Micro Four Thirds#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto