BenQ BL2420U - Monitor grafica 24'', UHD, Mod CAD/CAM

BenQ
 
Cod produs: 125031957
BenQ BL2420U - Monitor grafica 24'', UHD, Mod CAD/CAM
 
 
2.649 90 lei
(pretul include TVA 19%)
Precomanda

Modelul BL2420U este un monitor de 24” cu rezolutie 4K2K ultra-high definition (UHD), dotat cu panou IPS ce reproduce 100% spectrul sRGB si moduri dedicate CAD/CAM, animatie si Low Blue Light, create special pentru a spori eficienta de lucru a proiectantilor.

• Ecran de 23,6”, 3840x2160 cu rezolutie UHD
• Spatiu de culoare RGB 100%
• Software Display Pilot
• Mod CAD/CAM si Animation Mode (Mod animatie) pentru precizie


 

100% sRGB cu tehnologia IPS

Fiecare culoare este afisata cu cea mai fina precizie in cel mai mic detaliu si din orice unghi de vizualizare posibil. Cu un panou cu 10 biti de culoare ce permite reproducerea a mai mult de un miliard de nuante de culori, fiecare imagine are culori bogate si naturale.

‧ Unghiuri de vizibilitate de 178°/178° :

Un display de incredere cu culori foarte reale din orice unghi te-ai uita – din stanga, din dreapta, de jos sau de sus.

‧ 100% sRGB cu Tehnologia Ultra-Vivid IPS :

Imagini ce depasesc performantele coloristice ale monitoarelor standard cu 72% NTSC , ofera acum culori cu nuante exceptional de clare si puternice.

‧Display fara Color Shift (deplasare de culoare):

Cea mai consistenta definitie de culori, cu o aproape insesizabila percepere a efectului de color shift intre unghiurile de vizionare normale si cele in unghi oblic.

CAD/CAM

Profesionistii CAD/CAM, ingineri sau proiectanti, pentru a asigura precizia proiectarii lucreaza cu informatie foarte detaliata, facand astfel din claritatea si acuratetea culorilor display-ului o cerinta vitala. Seria de monitoare BenQ BL ofera un numar de solutii pentru maximizarea performantelor display-urilor, incluzand Modul CAD/CAM ce ofera chiar si cele mai fine detalii pentru a vedea perfect Pro/E, SolidWorks, AutoCad, CATIA sau alte software-uri CAD/CAM. Pentru natura job-ului activitatile de tip multi-tasking si colaborative monitorul ofera prin caracteristicile atent alese ce suporta o larga gama de optiuni de vizualizare, crescand astfel productivitatea, in timp ce utilizatorul realizeaza mai multe task-uri in acelasi timp, compara sau discuta despre proiect cu colegii.

‧ CAD/CAM Mode

Detaliile sunt clar distinse prin complicatele linii ale obiectelor, prin comutare pe modul CAD/CAM monitorul schimba culorile si contrastul pentru a putea vedea toate informatiile grafice din proiect, fara a rata nici cea mai fina linie.

ANIMATIE


Profesionistii din animatie aduc la viata arta lor in miscare, facand ca si cele mai mici detalii sa conteze. Pentru a raspunde cerintelor vizuale chiar si pentru cei mai exigenti profesionisti ai animatiei, seria de monitoare BL de la BenQ iti ofera cu o acuratete fara compromis fiecare detalaiu de culoare, printr-o larga gama de setari optimizate, incluzand modul Animatie cu luminozitate marita. Sunt de altfel o multitudine de caracteristici incorporate in monitor pentru a afisa simultan toate informatiile necesare pentru a realiza ajustarile de culori. Astfel ca niciun detaliu nu poate scapa ochilor celui care le-a creat!

Animation Mode (Modul animatie)

Pentru a distinge clar texturile detaliate din zonele cele mai intunecate, BenQ a dezvoltat Animation Mode (Modul Animatie) care imbunatateste luminozitatea in zonele intunecate fara sa expuna prea mult zonele luminate.

10 nivelui de ajustare ale modului Animatie

Cu zece niveluri de luminozitate, Animation Mode (Modul Animatie) asigura confortul si libertatea pe care fiecare designer o va primi cu bratele deschise.

EDITARE VIDEO


Acuratetea culorilor si o afisare integrala a imaginii sunt extrem de importante pentru cei ce lucreaza in domeniul editarii video profesionale. Seria BL de la BenQ ofera o gama de monitoare exceptionale cu suport 100% pentru spectrul sRGB si rezolutii QHD (2K) si UHD (4K), pentru a reda clar si precis imagini de calitate si culori naturale. Spatiul de lucru generos si precizia vizualizarii permit celor ce fac editare video sa aiba acces complet la toate uneltele de editare, aplicatii si materialele cu care lucreaza. Fiecare sarcina este realizata astfel cu eficienta maxima.

Precizie optima cu REC. 709

Monitoarele din seria BL Series sunt construite sa indeplineasca cerintele spatiului de culoare REC. 709, care este bine cunoscut ca formatul standard pentru HDTV. Gamutul de culoare nativ REC. 709 ofera certitudinea ca fiecare culoare este cu siguranta prezentata cu precizie.

ARTA GRAFICA

Un monitor cu inalta rezolutie,cu acuratete si fidelitate inalta a culorilor , cu o larga gama de optiuni de conectare de mare viteza este ceeace face un companion perfect pentru profesionistii din indistria artei grafice, incluzand grafic designerii, dar si pe cei ce lucreaza in domeniul fotografiei. Datorita rezolutiei ridicate 3840x2160 cu sRGB 100% impreuna cu tehnologia avansata IPS BenQ, seria BL ofera culori consistente si clare pentru fiecare detaliu precis redat, pentru o experienta sclipitoare din orice unghi de vizionare. O gama foarte variata de conectori de intrare si optiuni de vizualizare permite utilizatorilor sa lucreze de pe mai multe dispozitive si sa efectueze usor mai multe activitati in acelasi timp.

‧ Rezolutie UHD (Ultra-High-Definition)

Rezolutia ultra-high-definition (UHD), 3840x2160, ofera un spatiu de lucru cu peste 400% mai mare comparativ cu un FullHD 1920x1080.

Gandit pentru a face mai multe lucruri simultan pe display-ul de mare dimensiuni
‧ Partia desktop-ului

Cu ajutorul software-ului BenQ Display Pilot pot fi afisate in acelasi timp, cu proportiile dorite, mai multe informatii, pentru a imbunatati activitatile multitasking. *Este necesar Display Pilot Software si sistemul de operare Windows

Un singur punct de setare - Vizionare optima cu Setarile de Display personalizate
‧ BenQ Display Pilot Software

Software-ul Display Pilot este un pachet de solutii pentru designerii care cauta sa-si personalizeze display-ul. Se pot asigna moduri de culoare pentru softurile frecvent utilizate cu Application Tuning. Sftware-ul Display Pilot va aplica automat presetarile de culoare care se potrivesc aplicatiei utilizate. Alte functii ce pot fi accesate prin Display Pilot includ Auto Pivot, Desktop Partition, PIP/PBP si alte setari ale OSD cum ar fi ajustare luminozitatii. * Este necesar sistem de operare Windows

Ergonomie la locul de munca - Pentru maximizarea confortului
‧ Ergo Monitor – HAS

O gama bogata de reglaje ale monitorului: inaltime, rotire pe orizontala, aplecare, pivotare iti ofera cea mai buna statie de lucru, potrivindu-se perfect inaltimii pe care o ai, cu o variatie a inaltimii de 140mm intre baza ecranului si baza.

‧ Auto-Pivot

Auto Pivotul detecteaza miscarea monitorului si roteste automat continutul afisat.Toate feresterele vor fi egal impartite si afisate pe ecran cand vei apasa iconita Desktop Partition, care iti va permite sa compari desenele doar printr-un simplu click. *Este necesar Display Pilot Software

‧ BenQ Proprietary Flicker-free Technology

* Tehnologia proprietar BenQ Flicker Free Tehnologia Flicker Free elimina palpairile la orice nivel al luminozitatii ecranului. Monitoarele LCD conventionale isi schimba imaginile pe ecran de aprox. 200 ori pe secunda. Poate ochii nu vad palpairile, dar sigur le simt. Atunci cand faceti proiectare CAD/CAM, protejati-va ochii de flicker trecand pe un monitor CAD/CAM cu Flicker Free (fara palpairi) si lasati-va ochii sa isi faca treaba fara sa oboseasca.

Modul Low Blue Light (lumina albastra redusa)

Fiecare monitor produce o deformare a spectrului luminii albastre, fapt care reprezinta una dintre cauzele importante ale vatamarii si oboselii ochilor, ale migrenelor si ale tulburarilor de somn. Tehnologia unica Low Blue Light de la BenQ este realizata pentru a face fata la problemele cotidiene provocate de expunerea la lumina albastra si face posibila petrecerea sanatoasa a timpului in fata calculatorului. Comutati pe unul dintre cele patru moduri presetate Low Blue Light, folosind tasta OSD: Multimedia Mode – (reducere de 30% a luminii albastre) mentine cea mai inalta calitate a imaginii si are suficienta reducere de lumina albastra pentru a putea afisa fotografii, video, animatie si alte fisiere media. Web-surfing Mode (Navigare pe internet) – (reducere de 50% a luminii albastre), optimizeaza experienta citirii pe pagini web. Office Mode (Birou) – (reducere de 60% a luminii albastre) , asigura protectie ochilor in timp ce utilizati procesoare de text, emailuri si alte activitati zilnice la birou. Reading Mode (Citire) – (reducere de 70% a luminii albastre) ajusteaza luminozitatea ecranului, rata de contrast si claritatea pentru ca ochii sa poata citi cu usurinta ca si cum ar citi de pe exemplarul tiparit, insa fara a face risipa de hartie.

Specificatii:


Culoare produs:  Black / Non glossy black‎

Ecran‎ 

Back Light: LED‎
Dimensiune LCD: 23.6‎
Aspect Ratio: 16 : 9‎
Rezoluţie (nativa): 3840 x 2160at 60Hz ( DP, HDMI 2.0 )
3840 x 2160at 30Hz ( DVI, HDMI 1.0 )‎
Dimensiune pixeli (mm): 0.136‎
Luminozitate (tipic): 300‎
Contrast nativ (real)‎: 1000 : 1‎
Contrast Dinamic (Dynamic Contrast Ratio)‎: 20M : 1‎
Tip de panou‎: PLS (IPS)‎
Unghi de vizualizare (stânga/dreapta;sus/jos) (CR>=10): 178 / 178‎
Timp de răspuns (Tr+Tf) tipic‎: 14ms, 7ms (GtG)‎
Afişare culori‎: 16.7 Mil.‎
Color Gamut‎: 100% sRGB‎
Difuzoare‎: 1W x 2‎
Hub USB‎: USB 3.0 : Downstream x 2 (Rear), Upstream x 1‎

Putere

Alimentare electrică (90~264 CA)‎: Built - in‎
Consum energetic (Modul pornit)‎: 58 W‎
(Modul de economisire energetică): 0.5 W‎
Power Consumption (Off mode)‎: < 0.5W‎
Putere consumata‎: 26 W‎
Hor. Frequency (KHz): DVI / HDMI 1.4 : 30 KHz ~ 90 KHzHDMI 2.0 / DP 1.2 : 30 KHz ~140 KHz‎
Ver. Frequency (Hz)‎: 24 ~ 76Hz‎
Video Bandwidth (MHZ): DVI - DL / HDMI 1.4 : 300 MHz
DP 1.2 / HDMI 2.0 : 600 MHz‎

Dimensiuni şi greutate‎ 

Dimensiuni (VxLxA mm)‎: "524.9*563.2*239.55 (HAS Highest) 384.9*563.2*239.55 (HAS Lowest)"‎
Dimensiuni cu dispozitivul de montare pe perete (VxLxA mm): 339 x 563 x 72‎
Greutate netă (kg): 7.1‎
Greutate brută (kg)‎: 9.5‎

Funcţii speciale‎ 

CAD/CAM mode‎: Yes‎
Low Blue Light‎: Yes‎
Senseye®‎: Yes‎
Eco Mode‎: 35 W‎
AMA:  Yes‎
Compatibilitate Windows 7‎: Yes‎
Tehnologie Flicker-free‎: Yes‎
Compatibilitate Windows® 8: Yes‎
Compatibilitate Windows® 8.1‎: Yes‎
HDCP‎: Yes‎
Temperatură culoare‎: Reddish / Normal / Bluish / User mode‎
Limbă meniu afişat pe ecran: 17 languages‎
Dispozitiv de montare pe perete VESA: Yes‎
Pivotare (stânga/dreapta): 45 / 45‎
Înclinare (jos/sus): -5 ~ 20‎
Pivot: 90°‎
Reglaj pe înălţime (mm): 140 mm‎
Securitate K Locker: Yes‎
Touch Pad: Yes‎
AC Switch‎: Yes‎
FreeSync‎: No‎

Regulations‎ 

Energy Star 6.0: 6.0‎
TCO‎: 6.0‎
Signal Cable: DVI-DL(1.5m), DP1.2(1.5m), USB3.0 cable(1.5m), Audio cable(1.5m)‎


Cumpara in rate
Plata in rate Card Avantaj Bonus Card Garanti Bank Card de Cumparaturi Raiffeisen Star Card Rate prin BRD Optimo Card AlphaBank Cardul BCR
Plata in rate
Cumpara acum prin credit online Cetelem si te vei bucura de toate avantajele creditului online Cetelem:
  • Confortabil - 100% online
  • Simplu si Rapid
  • Acordarea creditului in lei
  • Rata fixa
  • Costuri fixe
Totul la F64 Studio

Calculatorul de rate nu include prima de asigurare.

Detalii: www.f64.ro/pages/rate_cetelem.html

Calculator rate

 
Perioada:
Suma:
 
 
Rata: 0,00 lei
Dobanda: %
DAE: %
-#Monitoare#BenQ#BenQ BL2420U - Monitor grafica 24'', UHD, Mod CAD/CAM#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto