Anunt important
                                                            Stimati clienti, va informam pe data de 24 ianuarie F64 are program normal. Comenzile cu livrare vor fi predate curierului incepand cu data de 25 ianuarie. Va multumim!                                                            
Inchide

BenQ BL2420PT - Monitor Grafica

BenQ
 
Cod produs: 125031959
BenQ BL2420PT - Monitor Grafica
 
 
1.749 90 lei
(pretul include TVA 19%)
anunta

Monitor profesional cu panel IPS, construit pentru precizie in proiectare si grafica, BL2420PT are un display de 23.8" cu rezolutie QHD (2560x1440) cu cea mai avansata tehnologie IPS BenQ pentru a oferi profesionistiilor din CAD/CAM, animatie, editare video si arta grafica "randari" ultra-precise si un spatiu de lucru cu 77% mai mare, pentru a le imbunatati eficienta si productivitatea muncii.

• Ecran 23.8", Rezolutie QHD (2560x1440)
• 100% sRGB cu Tehnologia Ultra-Vivid IPS
• Software Display Pilot
• Mod CAD/CAM si Animation Mode (Mod animatie) pentru precizie


 
Monitor QHD de 23.8 inci
Proiectat pentru a indeplini cerintele crescute pentru display-urile mari cu rezolutie inalta, BL2420PT are un display de 23.8”Wide QHD construit cu tehnologia avansata IPS BenQ, oferind astfel profesionistilor din CAD/CAM, animatie, editare video si arta grafica culori ultra-precise si un spatiu de lucru mai mare cu peste 77%, pentru a le imbunatati eficienta si productivitatea muncii.
100% sRGB cu tehnologia IPS
Fiecare culoare este afisata cu cea mai fina precizie in cel mai mic detaliu si din orice unghi de vizualizare posibil. Cu un panel cu 8 biti de culoare ce permite o randare a mai mult de 16 milioane de nuante de culori, astfel fiecare imagine are culori bogate si naturale.
‧ Unghiuri de vizionare de 178°/178° :
Un display de incredere cu culori foarte reale din orice unghi te-ai uita – din stanga, din dreapta, de jos sau de sus.

‧ 100% sRGB cu Tehnologia Ultra-Vivid IPS :
Imagini ce depasesc performantele coloristice ale monitoarelor standard cu 72% NTSC , ofera acum culori cu nuante exceptional de clare si puternice.

‧ Display fara Color Shift:
Cea mai consistenta definitie de culori, cu o aproape insesizabila percepere a efectului de color shift intre unghiurile de vizionare normale si cele in unghi oblic.
Pentru cei care au ochi ageri pentru detalii si precizie
CAD/CAM

Profesionistii CAD/CAM, ingineri sau proiectanti, pentru a asigura precizia proiectarii lucreaza cu informatie foarte detaliata, facand astfel din claritatea si acuratetea culorilor display-ului o cerinta absolut vitala. Seria de monitoare BenQ BL ofera un numar de solutii pentru maximizarea performantelor display-urilor, incluzand Modul CAD/CAM ce ofera chiar si cele mai fine detalii pentru a vedea perfect Pro/E, SolidWorks, AutoCad, CATIA sau alte software-uri CAD/CAM. Pentru natura job-ului activitatile de tip multi-tasking si colaborative monitorul ofera prin caracteristicile atent alese ce suporta o larga gama de optiuni de vizualizare, crescand astfel productivitatea, in timp ce utilizatorul realizeaza mai multe task-uri in acelasi timp, compara sau discuta despre proiect cu colegii.

Modul CAD/CAM
Detaliile sunt clar distinse in increngatura de linii ale obiectelor, prin comutare pe modul CAD/CAM monitorul schimba culorile si contrastul pentru a putea vedea toate informatiile grafice din proiect, fara a rata nici cea mai fina linie.

Certificare SolidWorks
Certificarea SolidWorks si faptul ca suntem parteneri Solidworks Solution se dovedeste calitatea excelenta a display-ului certificat pentru a indeplini standardele cerute de software-urile professionale CAD/CAM.

ANIMATIE
Profesionistii din animatie aduc la viata arta lor in miscare, facand ca si cele mai mici detalii sa conteze. Pentru a raspunde cerintelor vizuale chiar si pentru cei mai exigenti profesionisti ai animatiei, seria de monitoare BL de la BenQ iti ofera cu o acuratete fara compromis fiecare detalaiu de culoare, printr-o larga gama de setari optimizate, incluzand modul Animatie cu luminozitate marita. Sunt de altfel o multitudine de caracteristici incorporate in monitor pentru a afisa simultan toate informatiile necesare pentru a realiza ajustarile de culori. Astfel ca niciun detaliu nu poate scapa ochilor celui care le-a creat!
Animation Mode (Modul animatie)
Pentru a distinge clar texturile detaliate din zonele cele mai intunecate, BenQ a dezvoltat Animation Mode (Modul Animatie) care imbunatateste luminozitatea in zonele intunecate fara sa expuna prea mult zonele luminate.
10 niveluri de ajustare ale modului Animatie
Cu zece niveluri de luminozitate, Animation Mode (Modul Animatie) asigura confortul si libertatea pe care fiecare designer o va primi cu bratele deschise.

EDITARE VIDEO
Acuratetea culorilor si liniile clar vizibile sunt cele mai importante cerinte pentru oricine lucreaza in domeniul editarii video profesionale. Seria BenQ BL ofera o gama de monitoare cu 100% sRGB cu rezolutii QHD si 4K2K UHD, pentru a avea imagini clare acompaniate de culori reale si naturale. Spatiu mare de vizualizare impreuna cu spatiul optimal de previzualizare ofera editorilor video acces total la toate functiile de editare, aplicatii si imagini de care au nevoie in timp ce lucreaza. Acum pot lucra fiecare task cu eficienta maxima.
Precizie optima cu REC. 709
Monitoarele din seria BL Series sunt construite sa indeplineasca cerintele spatiului de culoare REC. 709, care este bine cunoscut ca formatul standard pentru HDTV. Gamutul de culoare nativ REC. 709 ofera certitudinea ca fiecare culoare este cu siguranta prezentata cu precizie.
ARTA GRAFICA
Un monitor cu inalta rezolutie,cu acuratete si fidelitate inalta a culorilor, cu o larga gama de optiuni de conectare de mare viteza este ceeace face un companion perfect pentru profesionistii din indistria artei grafice, incluzand grafic designerii, dar si pe cei ce lucreaza in domeniul fotografiei. Cu cea mai ridicata rezolutie 4K2K 3840x2160 cu sRGB 100% impreuna cu tehnologia avansata IPS BenQ, seria BL ofera culori consistente, clare pentru fiecare detaliu precis redat pentru o experienta sclipitoare din orice unghi de vizionare. O gama foarte variata de conectori de intrare si optiuni de vizualizare permite utilizatorilor sa lucreze de pe mai multe dispozitive si sa efectueze usor mai multe activitati in acelasi timp.
Rezolutie Ultra-High-Definition
Rezolutia quarter-high-definition (QHD), 2560x1440, ofera un spatiu de lucru cu peste 77% mai mare comparativ cu un FullHD 1920x1080.
Gandit pentru a face mai multe lucruri simultan pe display-ul de mare dimensiuni
‧ Desktop Partition

Cu ajutorul software-ului BenQ Display Pilot pot fi afisate simultan cu proportiile dorite de dvs. aceasta pentru a permite o mai buna activitate de tip multi-tasking.
* Pentru software-ul Display Pilot este necesar sistemul de operare Windows
Ergonomie la locul de munca - Pentru maximizarea confortului
Ergo Monitor – HAS

O gama bogata de reglaje ale monitorului: inaltime, rotire pe orizontala, aplecare, pivotare iti ofera cea mai buna statie de lucru, potrivindu-se perfect inaltimii pe care o ai, cu o variatie a inaltimii de 150mm intre baza ecranului si baza.

Auto-Pivot

Auto Pivotul detecteaza miscarea monitorului si roteste automat continutul afisat. Toate feresterele vor fi egal impartite si afisate pe ecran cand vei apasa iconita Desktop Partition, care iti va permite sa compari desenele doar printr-un simplu click.
*Este necesar Display Pilot Software
Protectia ochilor (Eye-care) - pentru sanatatea ochilor tai conteaza
Tehnologia proprietar BenQ Flicker Free
Tehnologia Flicker Free elimina palpairile la orice nivel al luminozitatii ecranului. Monitoarele LCD conventionale isi schimba imaginile pe ecran de aprox. 200 ori pe secunda. Poate ochii nu vad palpairile, dar sigur le simt. Atunci cand faceti proiectare CAD/CAM, protejati-va ochii de flicker trecand pe un monitor CAD/CAM cu Flicker Free (fara palpairi) si lasati-va ochii sa isi faca treaba fara sa oboseasca.
Modul Low Blue Light (lumina albastra redusa)
Fiecare monitor produce o deformare a spectrului luminii albastre, fapt care reprezinta una dintre cauzele importante ale vatamarii si oboselii ochilor, ale migrenelor si ale tulburarilor de somn. Tehnologia unica Low Blue Light de la BenQ este realizata pentru a face fata la problemele cotidiene provocate de expunerea la lumina albastra si face posibila petrecerea sanatoasa a timpului in fata calculatorului. Comutati pe unul dintre cele patru moduri presetate Low Blue Light, folosind tasta OSD.

Multimedia – (reducere de 30% a luminii albastre) mentine cea mai inalta calitate a imaginii si are suficienta reducere de lumina albastra pentrua putea afisa fotografii, video, animatie si alte fisiere media..
Web-surfing (Navigare pe internet) – (reducere de 50% a luminii albastre), optimizeaza experienta citirii pe pagini web.
Office (Birou) – (reducere de 60% a luminii albastre) , asigura protectie ochilor in timp ce utilizati procesoare de text , emailuri si alte activitati zilnice la birou. Reading (Citire) – (reducere de 70% a luminii albastre) ajusteaza luminozitatea ecranului, rata de contrast si claritatea pentru ca ochii sa poata citi cu usurinta ca si cum ar citi de pe exemplarul tiparit, insa fara a face risipa de hartie.
Specificatii tehnice
Ecran?
Dimensiune Ecran: 23.8" Wide
Back Light: LED
Aspect Ratio: 16 : 9
Rezolutie (nativa): 2560 x 1440 (DP/HDMI/DVI-DL)‎
Dimensiune pixeli (mm): 0.205‎
Luminozitate (tipic): 300 cd/m2
Contrast nativ (real): 1000 : 1
Contrast Dinamic (Dynamic Contrast Ratio): 20Mil : 1‎
Tip de panou: Tehnologie IPS
Unghi de vizualizare (stanga/dreapta;sus/jos) (CR>=10): 178 / 178 grade
Timp de raspuns (Tr+Tf) tipic: 14ms, 5ms (GtG)
Afisare culori: 16.7 milioane
Color Gamut: 100% sRGB
Adancime de culoare: 8 biti
Conectori intrare: D-sub; DVI-DL; DP1.2; HDMI1.4 headphone jack; line in‎
Difuzoare: 2 x 1W
Hub USB: USB 2.0 ( Downstream x 2, Upstream x 1)

Alimentare
Consum energetic (Modul pornit): 50W
(Modul de economisire energetica): 0.5 W
Power Consumption (Off mode): <0.5 W
Putere consumata: 28 W
Hor. Frequency (KHz): 30 ~ 89
Ver. Frequency (Hz): 50 ~ 76
Video Bandwidth (MHZ): 270

Dimensiuni si greutate
Dimensiuni ambalaj (VxLxA mm): 665 x 198 x 500‎
Dimensiuni (VxLxA mm): H: 525 x 563 x 240L: 415 x 563 x 240‎
Dimensiuni cu dispozitivul de montare pe perete (VxLxA mm): 339 x 563 x 72‎
Greutate neta (kg):7 kg
Greutate bruta (kg): 9.6 kg

Functii speciale
CAD/CAM mode: Da
Low Blue Light: Da
Senseye: Senseye 3
DisplayPilot: Da
AMA (Advance Motion Accelerator): Da
Compatibilitate Windows 7: Da
Tehnologie Flicker-free: Da
Compatibilitate Windows 8: Da
Compatibilitate Windows 8.1: Da
HDCP: Da
Temperatura culoare: Reddish / Normal / Bluish / user mode
Limba meniu afisat pe ecran: 17 languages
Dispozitiv de montare pe perete VESA: 100 x 100 mm
Pivotare (stanga/dreapta): 45 / 45
Inclinare (jos/sus): -5 ~ 20
Pivot: 90 grade
Reglaj pe inaltime (mm): 140 mm
Dynamic Power Saving (DPS): Da
Securitate K Locker: Da
PIP/PBP: Da
Touch Pad: Da
AC Switch: Da

Altele
Energy Star: 6.0
TCO: 6.0
Cablu de semnal: VGA, DVI-DL, USB 2.0, Audio cable‎


Cumpara in rate
Plata in rate Card Avantaj Bonus Card Garanti Bank Card de Cumparaturi Raiffeisen Star Card Rate prin BRD Optimo Card AlphaBank Cardul BCR
Plata in rate
Cumpara acum prin credit online Cetelem si te vei bucura de toate avantajele creditului online Cetelem:
  • Confortabil - 100% online
  • Simplu si Rapid
  • Acordarea creditului in lei
  • Rata fixa
  • Costuri fixe
Totul la F64 Studio

Calculatorul de rate nu include prima de asigurare.

Detalii: www.f64.ro/pages/rate_cetelem.html

Calculator rate

 
Perioada:
Suma:
 
 
Rata: 0,00 lei
Dobanda: %
DAE: %
-#Monitoare#BenQ#BenQ BL2420PT - Monitor Grafica#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto