Apple Watch Sport - Smartwatch, 42mm, Carcasa din Aluminiu Space Grey, Curea Woven Nylon Neagra

Apple
 
Cod produs: 125031022
Apple Watch Sport - Smartwatch, 42mm, Carcasa din Aluminiu Space Grey, Curea Woven Nylon Neagra
 
 
Ceasul Apple Watch Sport 42 mm este un gadget inovator. Carcasa este confectionata din aluminiu, un metal usor si rezistent. Design-ul carcasei este unul reprezentativ pentru brand-ul Apple. Display-ul ceasului este confectionat din sticla ionizata, rezistenta la lovituri si apa. Bratara albastra a ceasului este dintr-un material premium, rezistent. Ceasul Apple Watch Sport va arata mereu datele corect si exact.

Socializarea si interactionarea cu prietenii va fi mult mai usoara cu ajutorul ceasului Apple Watch. Acest ceas este un partener de incredere in sanatatea si activitatea ta fizica. Ceasul va monitorizeaza si masoara bataile inimii cu ajutorul senzorilor amplasati pe spatele ceasului. Senzorii de lumina regleaza luminozitatea ecranului in functie de ambientul in care va aflati. Tehnologia ceasului Apple Watch va ajuta sa raspundeti la mesajele primite prin mai multe modalitati. Personalizati-va ceasul prin schimbarea pozei sau a informatiilor ce apar pe ecran. Trimiti persoanei cu care vorbiti o schita pe care o puteti desena pe ecranul ceasului sau bataia inimii dvs. prin simpla atingere a ecranului.

Apple Watch cuprinde toate calitatile unui ceas combinate perfect cu tehnologia. Acest ceas inteligent reprezinta un nou capitol in relatia oamenilor cu tehnologia. Apple Watch este cel mai personal produs facut de cei din compania Apple pentru ca este primul dispozitiv care se poate purta.


 


-#Ceasuri si bratari#Apple#Apple Watch Sport - Smartwatch, 42mm, Carcasa din Aluminiu Space Grey, Curea Woven Nylon Neagra #-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto