Anunt important
                                                            Stimati clienti, pe data de 1 Mai magazinul F64 va fi INCHIS. Comenzile inscrise vineri dupa ora 18:30 se vor livra incepand de miercuri, 3 mai. Multumim !                                                             
Inchide

Apple iMac 27" - Quad-Core i5 3.4GHz, 8GB, 1TB, Nvidia GTX 755M 2GB, RO

Apple
 
Cod produs: 125009859
Apple iMac 27
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
E o plăcere să-l privești.E și mai bine când îl foloseșsti

Clar un ecran mare. Procesoare Intel quad-core de generația a patra și cele mai noi plăci grafice NVIDIA. O opțiune de stocare avansată, Fusion Drive. Și multe altele. Niciun desktop nu a pus pe masă atât de multe.


• Procesor Quad-Core Intel i5 3.4GHz (Haswell)
• RAM 8GB la 1600Hz DDR3
• Stocare 1TB 7200rpm
• Placa video NVIDIA GeForce GTX 775M (2GB)
• Ecran 27" LED-IPS retroiluminat
• Rezolutie nativa 2560 x 1440
• Wi-Fi 802.11ac/a/b/g/n, Bluetooth 4.0
• Conectivitate Thunderbolt, USB 3.0, Card Reader SDXC
• Camera 720p FaceTime HD, doua microfoane
• Mac OS X 10.9 sau OS X 10.8


Inovații pe care poți să le vezi.


Nu vei putea să-ți iei ochii de la aceste ecrane mari și grozave de 21,5 inchi și 27 inchi. Iar datorită unui design uimitor al ecranului, care reduce reflexiile cu 75%, nimic nu te va distrage. În plus, fiindcă LCD-ul este în contact direct cu sticla, imaginile de pe ecran par să prindă viață.


Procesoare Intel Core de a patra generație. Patru nuclee, posibilități infinite


Cu procesoare Intel Core de generația a patra, acest iMac este cel mai rapid de până acum. Fiecare model include în dotarea standard procesor Intel Core i5 quad-core, începând de la 2,7 GHz până la 3,4 GHz.


Noile plăci grafice NVIDIA


Toate modelele iMac includ grafică mai puternică. Procesoarele grafice din seria NVIDIA GeForce 700 sunt și mai rapide decât generația anterioară și includ o memorie video dublă. Așa că vei vedea mai multe cadre pe secundă în jocurile 3D și vei putea edita videoclipurile HD la viteze mai mari și timpi de răspuns mai mici ca niciodată. Iar iMac-ul cu placa video Intel Iris Pro integrată de 2,7 GHz oferă performanță la nivel de grafică discretă.


Stocare Fusion Drive mai rapidă.


Fusion Drive este opțiunea noastră de stocare revoluționară, care combină un hard disc cu o capacitate mare cu stocarea flash de înaltă performanță. Iar acum este cu până la 50% mai rapidă. Fusion Drive îți gestionează automat și inteligent datele, astfel încât aplicațiile, documentele, fotografiile și alte fișiere folosite frecvent rămân pe stocarea flash mai rapidă, în timp ce fișierele folosite mai rar sunt mutate pe unitatea hard disc. Beneficiezi de timpi de pornire mai scurți, iar pe măsură ce sistemul învață cum lucrezi, aplicațiile vor fi lansate mai rapid și fișierele vor putea fi accesate mai repede.


Wi-Fi 802.11ac mai rapid


Acum iMac este compatibil cu conexiunea ultrarapidă Wi-Fi 802.11ac. Când este conectat la o stație de bază 802.11ac — inclusiv la noile AirPort Extreme și AirPort Time Capsule — performanța wireless este de până la de 3 ori mai rapidă decât la generația anterioară iMac.5 Iar aria de acoperire Wi-Fi este, de asemenea, mai mare.

SPCIFICATII TEHNICE:
Procesor 3.4GHz quad-core Intel Core i5 with 6MB on-chip shared L3 cache
Memorie 8 GB
Stocare 1 TB
Rezolutie 2560 x 1440
Placa grafica NVIDIA GeForce GTX 775M with 2GB video memory
Memorie video 2 GB
Software inclus

Mac OS X Mavericks (include Mac App Store, Mail, iMessages, Safari, Contacts, Calendar, Reminders, Time Machine, FaceTime, Photo Booth )
iLife (include iTunes, iPhoto, iMovie, GarageBand)

Conținut pachet

iMac

Tastatura fara fir Apple 

Apple Magic Mouse

Cablu Alimentare

Documentatie tiparita-#Sisteme pentru grafica#Apple#Apple iMac 27" - Quad-Core i5 3.4GHz, 8GB, 1TB, Nvidia GTX 755M 2GB, RO#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto