Aparat foto Sony SLT-A58 kit 18-55mm SAM + 55-200 SAM II

Sony
 
Cod produs: 125004734
Aparat foto Sony SLT-A58 kit 18-55mm SAM + 55-200 SAM II
 
 
Fotografii facute cu acest aparat
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Sony SLT-A58 este aparat foto SLT ( Single-Lens Translucent / olginda translucida ) cu obiective interschimbabile care uimeste prin caracteristicile tehnice de top.

Eliminati intamplarile in fotografie cu senzorul Exmor™ APS HD CMOS de 20,1 MP si vizorul OLED. Autofocalizarea cu blocare va permite urmarirea subiectelor aflate in miscare rapida.


• Sensor CMOS APS-C 20.1Mpx Exmor HD
• Oglinda translucenta
• Vizor electronic SVGA OLED 1440000 de puncte
• Ecran rabatabil LCD 2.7" cu 460800
• Sistem de AF cu 15 puncte din care 3 in cruce
• Filmare Full HD 1080i/p la 60 sau 24fps
• Rafala de 8fps la rezolutie maxima
• Stabilizare de imagine SteadyShot
• ISO 100-16000 cu functia de reducere a zgomotului
• Auto HDR


Fotografii excelente, indiferent de conditii
Senzorul de imagine CMOS Exmor™ APS HD de 20,1 MP dispune de o gama larga de sensibilitati ISO (100–16.000). Astfel puteti surprinde imagini vii chiar si in conditii de iluminare scazuta.Senzor
CMOS Exmor™ APS HD cu rezolutie de 20,1 MP

Surprinde detaliile fine ale imaginilor chiar, indiferent de conditii, chiar si in lumina redusa. Rezolutia de 20,1 MP permite crop-uirea imaginilor sau imprimarea lor pe formate mari de hartie.Procesor de imagine BIONZ


Procesorul puternic de imagine BIONZ reduce semnificativ zgomotul de imagine si o reproducere fidela a culorilor, tonurilor si a nuantelor.
Urmariti subiectele in miscare
Sistemul de autofocalizare dispune de functia de blocare sensibila care urmareste subiectele aflate in miscare rapida si ii mentine mereu focalizati - indiferent daca fotografiati sau filmati Full HD.
Fotografiere in rafala cu 8 cadre pe secunda

Nu ratati niciun cadru. Fotografiati secvente sportive sau natura salbatica in serii de 8 fotografii pe secunda.*

* 8 cadre/secunda cu un obiectiv zoom de viteza, 5 cadre/secunda la rezolutie maxima.

Autofocalizare in 15 puncte


Sistem de autofocus in 15 puncte cu 3 senzori in cruce pentru o focalizare extrem precisa si rapida. Indiferent de pozitia subiectului, acesta va fi in focus.
Imagine realista
Vizorul OLED Tru-Finder™ va ofera un afisaj precis si realistic al fotografiei pe care urmeaza sa o obtineti - pana la previzualizarea efectelor si a reglajelor de expunere.Inregistrati filme Full HD


Obtineti inregistrati video Full HD uniforme si foarte detaliate cu focalizare continua pentru urmarirea actiunii - chiar si atunci cand va apropiati sau va departati de scena.
Ajutor la incadrare
Sony SLT-A58 dispune de un sistem de incadrare automata a obiectelor ce propune in mod automat o decupare in stil profesional a fotografiei originale. Decideti daca doriti sa utlizati varianta sugerata sau imaginea originala obtinuta initial.

Obiectivul adecvat pentru filmare

Teleobiectiv cu zoom puternic, macro si superangular - aveti disponibil cate un obiectiv cu montura A pentru fiecare ocazie, inclusiv o gama de modele cu obiectiv G de la Sony si obiective de la Carl Zeiss.
Obiectiv foto Sony DT 18-55mm f/3.5-5.6 SAM II
Obiectiv potrivit pentru orice tip de aplicatie foto. Dispune de un unghi larg de cuprindere pretabil pentru fotografii de reportaj, de grup sau de eveniment.

Focala tele de 55mm este potrivita pentru vacanta, sau alte situatii in care apropierea fata de subiect este dificila.
Obiectiv foto DT Sony 55-200mm f/4-5.6 SAM
Un obiectiv bun pentru evenimente sportive, portret sau natura. Ofera un raport zoom de 3.6x.
Test Sony SLT-A58 – La stana lui Nea’ Folea

Marele avantaj al sistemului SLT inventat de Sony intra in drepturi cand vine vorba de focalizarea continua cu detectie de faza. Ce inseamna asta? Inseamna focalizare continua si cand tragi cu 8 cadre pe secunda (in modul dedicat) dar si atunci cand filmezi cu ajutorul lui Sony A58, lucru care la sistemele DSLR clasice nu se poate pentru ca acestea in modul Live View nu beneficiaza de sistemul performant de focalizare cu detectie de faza ci doar de cel cu detectie contrast, oglinda fiind ridicata si acoperind astfel sistemul de focalizare anterior mentionat.

Citeste Tot
Clipuri de prezentare aparat foto SLT Sony SLT-A58


-#Aparate Foto DSLR#Sony#Aparat foto Sony SLT-A58 kit 18-55mm SAM + 55-200 SAM II#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto