A fi (sau a nu fi) fotograf - David Hurn

F64 - Carti & Reviste
 
Cod produs: 1045330
A fi (sau a nu fi) fotograf - David Hurn
 
 
32 00 lei
TVA 5%
anunta

„Iata o carte extrem de utila. Pune în joc teme de care vor beneficia toti fotografii indiferent de genul abordat, de vârsta sau experienta – si face acest lucru într-un mod limpede si interesant. O recomand cu caldura.”
Van Deren Coke, ex-director al Museum of Photography si autor al cartii The Painter and the Photograph


 
„Am citit aceasta carte dintr-o suflare. Este o lectura nepretuita din punct de vedere al referintelor sale istorice si estetice, precum si din punct de vedere al perspectivei oferite de David Hurn, ale carui cuvinte ung la inima pe orice fotograf care îsi ia pasiunea în serios. Este o sursa nepretuita de inspiratie.”
Frank Hoy, profesor de jurnalism la Arizona State University

Termenul „fotojurnalism“ implica, pe de alta parte, faptul ca subiectul imaginii e, nu mai putin, unul de presa, respectiv ca e însotit de cuvinte si circula pe diverse canale media, îndeobste cu intentia de a îndrepta un rau social. Din acest punct de vedere, nu ma pot numi fotojurnalist. Nu mai tratez de mult evenimente curente, nu sunt nevoit sa ma supun rigorilor jurnalismului propriu zis, nu ma intereseaza consemnarea seaca a problemelor sociale, iar pozitivele mele sunt cel mai adesea menite nu atât publicarii, cât salilor de expozitie.

Autor: David Hurn
Editura Diafragma 9

1045330


-#Reviste / Carti Foto#F64 - Carti & Reviste#A fi (sau a nu fi) fotograf - David Hurn#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto