10 destinatii fotografice din Romania

Standard
 
Cod produs: 125013320
10 destinatii fotografice din Romania
 
 
Acest produs nu mai face parte din oferta F64.ro
Sfaturi de fotografiere - 10 destinații fotografice din România
Unui fotograf bun îi stă bine cu drumul și Mihai Moiceanu este un mare călător. România din fotografiile sale este România din sufletul său. Și asta se vede în povețele fotografice pe care le veți citi în paginile acestei cărți și în compozițiile sale cu lumină, în care a strâns - prin experienţa de zeci de ani - minunile unor locuri care ne sunt la îndemână, dar totuși atât de departe.

Pe fotograful Mihai Moiceanu îl cunoașteți bine, el fiind unul dintre cei care v-au oferit sfaturi de fotografiere şi v-au împărtășit din experiența sa de profesionist, prin articolele din revista CHIP FOTO-VIDEO, începând de la prima ediție din 2004.


Nr. pagini: 194
Format: 210x140
Editura: 3 D MEDIA COMMUNICATIONS
Autor: Mihai Moiceanu
An aparitie: 2011

• Cartea 10 destinatii fotografice din Romania
CULOARUL RUCĂR-BRAN: Aproape de centrul României se află o zonă care, datorită frumuseții peisajului, este supranumită „Elveția României”. La vest și la est orizontul este închis de două masive înalte, care dinamizează peisajul.

PIATRA CRAIULUI: Piatra Craiului este muntele unei pasiuni. S-au scris cântece, poezii, sunt montaniarzi îndrăgostiți de el, este cunoscut în cele mai mici unghere deși nu este un munte ușor de urcat. Iubitorii îl alintă spunându-i „Crai”.

MUNȚII BUCEGI: Leagănul turismului românesc de munte, Bucegii, sunt probabil cel mai cunoscut masiv montan de la noi din țară. În Bucegi s-au dezvoltat de-a lungul timpului toate sporturile legate de munte.

MUNŢII FĂGĂRAȘ: Masivul Făgăraș este campion la recorduri geografice în materie de
munți – dacă vorbim despre România. Doar o enumerare a lor și vă veți da seama că îl putem numi regele munților Carpați.

MUNŢII RETEZAT: Retezatul este regele munților. Nu pentru că este cel mai înalt, întins sau mai dificil de urcat, ci pentru că oriunde te-ai uita vezi armonie. Întotdeauna am avut impresia că cineva a aranjat întreg muntele ca să arate proporționat, armonios, mereu proaspăt.

MUNȚII APUSENI – MUNȚII TRASCĂU: Calcarul, constituentul geologic principal al Apusenilor, este cel care dă caracteristica principală a munților: relieful carstic. Un mix de peisaj, arhitectură, oameni și obiceiuri ce fac din Munții Apuseni o destinație fotografică deosebită.

MARAMUREȘ: Maramureșul este un mit pentru fotografi. Este destinația cea mai dorită, cea mai fotografiată și, totuși, cea mai proaspătă cu putință. Ca fotograf, de Maramureș nu cred că mă voi sătura vreodată.

BUCOVINA: Bucovina este cea mai alintată regiune din România: i se spune „dulcea Bucovină”. Relieful molcom al obcinelor, tradițiile, oamenii, istoria locurilor sunt rânduite anume ca să fie într-o armonie perfectă.

MASIVUL CEAHLĂU: Ceahlăul este muntele legendelor. Dochia, Turnurile lui Budu, Căciula Dorobanțului, Cascada Duruitoarea, Clăile lui Miron, Coloana Dorică, Toaca sau Ocolașul Mare sunt și denumirile miturilor care învăluie muntele într-o aură de legendă și de mister.

DELTA DUNĂRII: Dacă ar fi să caracterizez Delta Dunării în câteva cuvinte, aș spune că este „Edenul” păsărilor în lumea apelor. Delta este corolarul Dunării, este produsul celui mai mare fluviu al Europei, care la întâlnirea cu Marea Neagră, dă naştere unui paradis al apelor, păsărilor și peștilor.


125013320


-#Reviste / Carti Foto#Standard#10 destinatii fotografice din Romania#-


http://www.price.ro - your shopping expert Preturi Camere foto cauti.ro Viziteaza magazinul F64.ro pe ShopMania ays.ro
Aparate foto, camere video si accesorii foto